Vekrakos
Spartorama | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Αποχωρεί ο Νικόλαρος, παραμένει ο Σατσιάς

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Αποχωρεί ο Νικόλαρος, παραμένει ο Σατσιάς

Πηγή 19/02/2019 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ
ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Αποχωρεί ο Νικόλαρος, παραμένει ο Σατσιάς
Ανατροπή και, μάλιστα, ασυνήθιστη για τα... ελληνικά δεδομένα
Οδός Εμπόρων

Η ΠΑΕ Σπάρτη ανακοίνωσε ότι αποτελούν παρελθόν οι Νικόλαρος, Χαραλαμπίδης και συνεχίζει στον πάγκο ο Μαρίνος Σατσιάς. 

 Ο προπονητής της Σπάρτης, Μαρίνος Σατσιάς κατήγγειλε παρεμβάσεις στο έργο του από τον γενικό διευθυντή, Δημήτρη Νικόλαρο και όλοι περίμεναν ότι θα «πλήρωνε» τις αποκαλύψεις αυτές με απόλυση. Αντί αυτού, όμως η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο Νικόλαρος αποτελεί παρελθόν, όπως και ο Κώστας Χαραλαμπίδης. Για τον τελευταίο, πάντως, δεν είχε ανακοινωθεί ποια θέση κατείχε... 

Η ανακοίνωση που δεν υπογράφεται από κανέναν και θα έπρεπε να φέρει την υπογραφή έστω του προέδρου, Γιώργου Πολολού ανέφερε: 

«Επειδή τις τρεις τελευταίες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας διάφορες ασχήμιες οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με την ιδιοκτησία της ΠΑΕ Σπάρτης καθώς και με την ιστορία της αφού η τελευταία ασχολείται μόνο με το οικονομικό κομμάτι της ομάδας. 

Κάνουμε γνωστό στο φίλαθλο κοινό μας ότι ο κ Νικόλαρος και ο Κος Χαραλαμπίδης ουδεμία σχέση θεσμική η εξωθεσμική έχουν πλέον με το νομικό πρόσωπο της ΠΑΕ Σπάρτης. Η ΠΑΕ Σπάρτης έχει διοίκηση και ιδιοκτησιακό καθεστώς τα οποία διαπνέονται από αισθήματα εντιμότητας και υγείας όποια και αν είναι τα αποτελέσματα των ποδοσφαιρικών αγώνων και η βαθμολογική εξέλιξη. Προπονητής της ΠΑΕ Σπάρτης παραμένει ο Κος Μαρίνος Σατσιάς».


footballleaguenews.gr


Οδός Εμπόρων