Vekrakos
Spartorama | Ντία Τζανετέα: Συγχαρητήρια στο Ilaeira mountain resort για το χρυσό βραβείο στα Greek Hospitality Awards 2019

Ντία Τζανετέα: Συγχαρητήρια στο Ilaeira mountain resort για το χρυσό βραβείο στα Greek Hospitality Awards 2019

Spartorama 27/02/2019 Εκτύπωση Δημοτικά
Ντία Τζανετέα: Συγχαρητήρια στο Ilaeira mountain resort για το χρυσό βραβείο στα Greek Hospitality Awards 2019
«...αποτελεί μια ξενοδοχειακή μονάδα υψηλών προδιαγραφών που διαπρέπει στην κατηγορία του αλλά και δείχνει την γενικότερη αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Λακωνίας»
Οδός Εμπόρων

Στα πλαίσια των βραβείων Greek Hospitality Awards 2019, όπου ο κ. Πέτρος Τατούλης έλαβε το βραβείο Best Greek Hospitality Region για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ως την πιο φιλόξενη Περιφέρεια με τις υψηλότερες επιδόσεις στον τουρισμό,  το ξενοδοχείο Ilaeira mountain resort που βρίσκεται στο νομό Λακωνίας στον Ταύγετο στον οικισμό Τόριζα διακρίθηκε με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Greek Mountain Resort. Το Ilaeira mountain resort απέσπασε βραβείο σε αυτή τη βράβευση θεσμό για την ελληνική ξενοδοχία στο νομό Λακωνίας, ενώ στην Πελοπόννησο βραβεύτηκε και το Costa Navarino στη Μεσσηνία.

Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας που το Ilaeira mountain resort αποδεικνύει μέσα από βραβεύσεις σαν και αυτή, ότι αποτελεί μια ξενοδοχειακή μονάδα υψηλών προδιαγραφών που διαπρέπει στην κατηγορία του αλλά και δείχνει την γενικότερη αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Λακωνίας. Σε συνδυασμό με τις άλλες εξαιρετικού επιπέδου ξενοδοχειακές μονάδες που λειτουργούν στη Λακωνία, είναι σίγουρο ότι προσφέρουν αναβαθμισμένες και υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας στους επισκέπτες και συμβάλλουν τα μέγιστα στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας
Αδαμαντία Τζανετέα


Οδός Εμπόρων