Vekrakos
Spartorama | «Ημέρα της Γυναίκας 2019 by Esthetica»

«Ημέρα της Γυναίκας 2019 by Esthetica»

Spartorama 08/03/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία
«Ημέρα της Γυναίκας 2019 by Esthetica»
«Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα βάζουμε στο επίκεντρο «πραγματικές γυναίκες», γυναίκες που θαυμάζουμε, γυναίκες μαχήτριες με έντονη κοινωνική παρουσία που η ζωή τους, το έργο τους...»
Οδός Εμπόρων

8 Μαρτίου. Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Η Γιορτή που θεσμοθετήθηκε για να θυμίζει τον σκληρό αγώνα των γυναικών για τα εργασιακά τους δικαιώματα, την οικονομική ασφάλεια και ποιότητα ζωής κατάφερε μέσα στα χρόνια να θαμπώσει εξαιτίας της εμπορευματοποίησής της.

  • Με ένα πλήθος «περίεργων» γυναικείων προτύπων να μας επιβάλλονται από Μ.Μ.Ε. και Social Media, νιώσαμε φέτος την ανάγκη να πάρουμε μια πρωτοβουλία.
  • Σκεφτήκαμε κάθε χρόνο τέτοια ημέρα να βάζουμε στο επίκεντρο «πραγματικές γυναίκες», γυναίκες που θαυμάζουμε, γυναίκες μαχήτριες με έντονη κοινωνική παρουσία που η ζωή τους, το έργο τους, η δράση τους, η στάση τους είναι πραγματική έμπνευση για όλες εμάς.
  • Αφιερώνουμε λοιπόν μια σειρά αναρτήσεων στην Ευγενία Τσάχαλη, μια Σπαρτιάτισσα που σαρώνει με το δυναμισμό της, την καλοσύνη της, το χαμόγελό της, τη θετικότητά της. Ακούραστη στη δουλειά της, με δυναμικό παρών παντού και με τη σημαία της θηλυκότητας να μην υποστέλλεται ποτέ, η Ευγενία είναι το πρόσωπο της «Ημέρα της Γυναίκας 2019 by Esthetica».

Απλά αγαπάμε

Γιώτα & Μαρία

Κορίτσια μας λαμπερά, Χρόνια μας Πολλά!



  



Οδός Εμπόρων