Vekrakos
Spartorama | Το Καστόρειον ευχαριστεί όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του «1ου αγώνα Νοτίου Ελλάδος μοτοσικλέτας τύπου scramble»

Το Καστόρειον ευχαριστεί όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του «1ου αγώνα Νοτίου Ελλάδος μοτοσικλέτας τύπου scramble»

Spartorama 28/03/2019 Εκτύπωση Αθλητισμός Δημοτικά
Το Καστόρειον ευχαριστεί όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του «1ου αγώνα Νοτίου Ελλάδος μοτοσικλέτας τύπου scramble»
«Θέλουμε να προάγουμε και το μηχανοκίνητο αθλητισμό και θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε και άλλους μηχανοκiνητους αγώνες»
Οδός Εμπόρων

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 

Στον απόηχο της άκρως επιτυχημένης διοργάνωσης του 1"ου αγώνα Νοτίου Ελλάδος  μοτοσικλέτας τύπου scramble στο Καστόρειο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε καταρχήν τη Λέσχη μοτοσικλέτας Σπάρτης που επέλεξε να διοργανωθεί ο αγώνας στο τόπο μας. Όραμά μας ήταν να εντάξουμε στο ημερολόγιο των εκδηλώσεων της Κοινότητας μας κ ένα αγώνα μοτοσικλέτας κ αυτό έγινε πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τους Θωμά Παναγιώτη, Στέλιο, Γιώργο και Αλέκο Σταυρόπουλο, Δημητρίου Παναγιώτη,Αφοί Σκαφιδά κ Οικονομόπουλο Παναγιώτη διότι μας παραχώρησαν τις ιδιοκτησίες τους ώστε να γίνει η πίστα του αγώνα αλλά κ όλους του εθελοντές που εργάστηκαν αφιλοκερδώς  τόσες ημέρες για τη χάραξη της πίστας κ όχι μόνο, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης, Δασαρχείο Σπάρτης, Δήμο Σπάρτης και τη Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας για τη στήριξη. Την ομάδα διάσωσης Ετοιμοκλής για τις πρώτες βοήθειες που προσέφεραν.                   

Πολλά συγχαρητήρια στους αγωνιζόμενους που τερμάτισαν ανεξάρτητα θέσης κ χρόνου κ κυρίως χωρίς κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Οι θετικότατες εντυπώσεις κ τα σχόλια τους αλλά και των θεατών μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι το συγκεκριμένο  μηχανοκίνητο αθλητικό γεγονός θα καθιερωθεί στη περιοχή μας. Θέλουμε να προάγουμε κ το μηχανοκίνητο αθλητισμό κ θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε κ άλλους μηχανοκiνητους αγώνες.

Γιατί Αθλητισμός σημαίνει Υγεία 

 

Ο Πρόεδρος Τ.Κ. Καστορείου
Οικονομάκης  Ι. Γεώργιος


Οδός Εμπόρων