Vekrakos
Spartorama | Βράβευση μαθητών του 2ου Γυμνασίου Σπάρτης στον μαθητικό διαγωνισμό δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα «Διακόσια χρόνια από το 1821»

Βράβευση μαθητών του 2ου Γυμνασίου Σπάρτης στον μαθητικό διαγωνισμό δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα «Διακόσια χρόνια από το 1821» - video

Spartorama 05/04/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Εκκλησία Παιδεία
Βράβευση μαθητών του 2ου Γυμνασίου Σπάρτης στον μαθητικό διαγωνισμό δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα «Διακόσια χρόνια από το 1821»
Η διάκριση είναι σημαντική αφού συμμετείχαν στο διαγωνισμό σχολεία από όλη την Ελλάδα και μάλιστα πολλά ιδιωτικά εκπαιδευτήρια
Οδός Εμπόρων

Tο Δεκέμβριο του 2018  η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας  και θρησκευμάτων και η Ειδική Επιτροπή Πολιτιστικής Ταυτότητας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας, κατόπιν θετικής γνωμοδότησης του ΙΕΠ, διοργάνωσαν για το σχολικό έτος 2018-2019 πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους, με θέμα «Διακόσια χρόνια από το 1821». 

Στο διαγωνισμό πήρε μέρος το 2ο Γυμνάσιο Σπάρτης με τη ταινία μικρού μήκους  «Πατροκοσμάς, ο διάκονος της Επανάστασης» που δημιούργησαν  οι μαθητές της Γ΄ τάξης  Προφύρης Γεώργιος του Ιωάννη και Σισμάνης Νικόλαος του Αθανασίου

Οι μαθητές με τη βοήθεια της επιβλέπουσας καθηγήτριας θεολόγου κ. Θεοφιλάκου Μαρίας και την αρωγή του Διευθυντή  κ. Γιαννουλέα Κωνσταντίνου επέτυχαν την βράβευσή τους και την απονομή σε αυτούς «τιμητικού επαίνου». Επίσης η διάκριση συνοδεύεται με  τη συμμετοχή των μαθητών σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Η βράβευση τους θα γίνει σε ειδική τελετή στο υπουργείο Παιδείας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάκριση είναι σημαντική αφού συμμετείχαν στο διαγωνισμό σχολεία από όλη την Ελλάδα και μάλιστα  πολλά ιδιωτικά εκπαιδευτήρια. Πολλά συγχαρητήρια στους δυο μαθητές.

immspartis.gr


Οδός Εμπόρων