Vekrakos
Spartorama | Πρωτοφανής συρροή κόσμου στον αγιασμό του εκλογικού κέντρου του Σταύρου Αργειτάκου

Πρωτοφανής συρροή κόσμου στον αγιασμό του εκλογικού κέντρου του Σταύρου Αργειτάκου - video

Spartorama 11/05/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Πολιτική
Πρωτοφανής συρροή κόσμου στον αγιασμό του εκλογικού κέντρου του Σταύρου Αργειτάκου
Η συγκέντρωση θύμιζε τις παλιές λαο-πλημμυρίδες, όταν η προεκλογική εκστρατεία γινόταν αποκλειστικά από τα μπαλκόνια
Οδός Εμπόρων

Αργειτάκος: «Η μεγάλη πολιτική, η αληθινή πολιτική, δεν βρίσκεται στα μεγάλα λόγια δεν είναι στις Συνόδους και στα Συνέδρια. Βρίσκεται εκεί που μπορεί να φέρει χειροπιαστά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Εκεί που αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων»

 

Απόλυτη ικανοποίηση και βαθιά συγκίνηση ένιωσε ο Σταύρος Αργειτάκος, υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης, όταν εξερχόμενος από το χώρο του Εκλογικού του Κέντρου, μετά την τέλεση του Αγιασμού, αντίκρισε ένα μεγάλο πλήθος δημοτών της Σπάρτης να χειροκροτεί και να τον ενθαρρύνει.

Απευθυνόμενος σε αρκετές εκατοντάδες κόσμου, περιστοιχιζόμενος από τους υποψήφιους του Συνδυασμού του, ο Σταύρος Αργειτάκος δεσμεύθηκε ότι τη δύναμη της ενότητας και της σύμπνοιας του Συνδυασμού «Ενωμένοι Πολίτες» αλλά και της κοινωνίας του Δήμου Σπάρτης, θα την κάνει δύναμη έργου και πνοή ανάπτυξης.

Ξεκαθάρισε ότι δεν είναι πολιτικός της θεωρίας αλλά άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης και την μάχης και συγκινημένος παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και τους υποψήφιους της Δ.Ε. Σπαρτιατών.

Παράλληλα ο λόγος του αποδίδονταν στη νοηματική γλώσσα.

Ο Σταύρος Αργειτάκος, κοιτώντας στα μάτια συνεργάτες και συμπολίτες έκανε λόγο για την Σπάρτη που οραματίζεται, για τα χωριά που ονειρεύεται και δεσμεύθηκε ότι όλοι μαζί, αιρετοί και δημότες, θα διαμορφώσουν έναν Δήμο αντάξιο της Ιστορίας και κατάλληλο για την νέα γενιά.

Ο Στ. Αργειτάκος τόνισε μεταξύ άλλων:

  • «Η Σπάρτη είναι μια υπέροχη πόλη με τεράστια ιστορία. Ο Μυστράς και τα γύρω χωριά μας, έχουν το καθένα την ιστορία του και τις ιδιαίτερες φυσικές ομορφιές του. Είμαι περήφανος που είμαι Σπαρτιάτης και όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν καλά ότι έχω πάθος και μεγάλες φιλοδοξίες προσφοράς για αυτό τον τόπο...»
  • «Η προσέλευσή σας δείχνει, με τον πιο εμφατικό τρόπο, ότι ο αγώνας μας συνεχίζεται προς τη σωστή κατεύθυνση…»
  • […] «Σκοπός μας είναι να υπηρετήσουμε το Δήμο μας απ’ άκρη σ’ άκρη, από χωριό σε χωριό, συνδυάζοντας την εμπειρία και τη γνώση,  με τη διάθεση, το μεράκι, τη φρεσκάδα και τη δημιουργικότητα των νέων, γιατί όλοι εσείς μας δίνετε τη δύναμη αυτή και από όλους εσάς παίρνουμε την ενέργεια της σκέψης μας…»
  • […] «Είναι καιρός, τώρα ιδιαίτερα, σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες, η Σπάρτη να αποκτήσει μία ηγεσία που να έχει:
    • Γνώση της πόλης και των προβλημάτων της.
    • Προτεραιότητα την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.
    • Κάλυψη αναγκών των κοινωνικά αδυνάτων.
    • Τόλμη και δράση στις αποφάσεις της.
    • Αναπτυξιακή αντίληψη αλλά με ρεαλιστική προσέγγιση διότι δεν είναι εποχές για πειραματισμούς.
    • Ευαισθησία στο περιβάλλον.
    • Ικανότητα να αναδείξει την ιστορία της και το τεράστιο brand Name της.
    • Αγάπη για τον τόπο , αγάπη για τον Δήμο Σπάρτης , για τους ανθρώπους της και Ιδιαίτερα για τη νέα γενιά! …»
  • […] «Η μεγάλη πολιτική, η αληθινή πολιτική, δεν βρίσκεται στα μεγάλα λόγια δεν είναι στις Συνόδους και στα Συνέδρια. Βρίσκεται εκεί που μπορεί να φέρει χειροπιαστά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Εκεί που αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων. Εκεί που το έργο είναι εμφανές – πόσο μάλλον η απουσία των έργων! Οι σχέσεις του δημάρχου με τους πολίτες κρίνονται καθημερινά και είναι η αφετηρία για να έρθουν μικρές και μεγάλες αλλαγές. Αυτές τις σχέσεις οικοδομούμε μέρα με τη μέρα, με καθεμιά και καθέναν από εσάς, με όλους μαζί!...»
  • […] «Το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ αποτελείται από μια πραγματικά εξαιρετική ομάδα έμπειρων αλλά  και πολλών νέων υποψηφίων. Αποτελείται από ανθρώπους που έχουν ξεχωρίσει και συνεχίζουν να ξεχωρίζουν για την προσφορά τους στην κοινωνία. Άνθρωποι με προσωπικές & επαγγελματικές διαδρομές, που  αποτελούν τεκμήρια ήθους, γνώσης, ικανότητας, επιστημονικής και διοικητικής  επάρκειας. Τους ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια που έχουν κάνει μέχρι σήμερα. Ευχαριστώ για την αγωνία τους να μεταδώσουν καθαρά το μήνυμά μας. Ευχαριστώ για την προσήλωσή τους στο εμείς και όχι στο εγώ. Τους ευχαριστώ για την μεταξύ τους συνεργασία. Πραγματικά νοιώθω τυχερός και συγκινημένος που έχω δίπλα μου τόσο αξιόλογους ανθρώπους…»










  


Οδός Εμπόρων