Vekrakos
Spartorama | Συνέντευξη Τύπου της υποψήφιας Ευρωβουλευτή κ. Γεωργίας Μπιτάκου

Συνέντευξη Τύπου της υποψήφιας Ευρωβουλευτή κ. Γεωργίας Μπιτάκου

Spartorama 16/05/2019 Εκτύπωση Λακωνία Πολιτική
Συνέντευξη Τύπου της υποψήφιας Ευρωβουλευτή κ. Γεωργίας Μπιτάκου
Στο πάνελ θα παρευρεθεί και ο διεθνούς φήμης ηθοποιός Manu Bennett, αγαπημένος φίλος της κ. Μπιτάκου, γνωστός από τη συμμετοχή του στις τηλεοπτικές σειρές Spartacus
Οδός Εμπόρων

Συνέντευξη Τύπου - ομιλία που θα παραχωρήσει την Παρασκευή 17/5 στις 20:00 η επικεφαλής του Πατριωτικού Κινήματος ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ, η νομικός / δημοσιογράφος / ακτιβίστρια Γεωργία Μπιτάκου αναφορικά με τον αντισυνταγματικό αποκλεισμό του Κινήματος στις Ευρωεκλογές με αιφνιδιαστική απόφαση του Αρείου Πάγου.

Στο πάνελ θα παρευρεθεί και ο διεθνούς φήμης ηθοποιός Manu Bennett, αγαπημένος φίλος της κ. Μπιτάκου, γνωστός από τη συμμετοχή του στις τηλεοπτικές σειρές Spartacus (οι γνωστοί παραγωγοί που γύρισαν την ταινία υπερπαραγωγή του Hollywood οι 300), Arrow, Hobbit (Τριλογία του Άρχοντα των Δακτυλιδιών), του οποίου οι πρόγονοι πολέμησαν στη Μάχη της Κρήτης και που θεωρεί χρέος του να βοηθήσει τον αγώνα του Κινήματος για Ελευθερία και Ανεξαρτησία της Ελλάδος.

Η συνέντευξη θα δοθεί στο Mystras Grand Palace Resort and Spa. Το Σάββατο η γνωστή ακτιβίστρια και ο διάσημος ηθοποιός καλεσμένοι του ευεργέτη Λάκωνα γιατρού Δημήτρη Σπαντίδου θα επισκεφτούν το Λακεδαιμόνιο Πολιτιστικό Κέντρο «ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ» και το ΣΠΑΝΤΙΔΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ στο Γεωργίτσι.

 

  • Η Γεωργία Μπιτάκου δημιούργησε το Κίνημα πριν ένα χρόνο συμμετείχαν σε όλες τις κινητοποιήσεις για τα Εθνικά θέματα, μέλος του συντονιστικού στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Αθήνας 4/2/2018, διοργανώτρια 13/5/2018 του συλλαλητηρίου «Η Ελλάδα δεν αιχμαλωτίζεται», ομιλήτρια σε εκδηλώσεις και συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό με πολύ καλές σχέσεις με τα κυβερνόντα κόμματα της Ιταλίας 5 Αστέρια και Lega, είναι η μόνη που συναντήθηκε με το Mateo Salvini στην Αθήνα, συντασσόμενη απόλυτα με τις εθνοκεντρικές απόψεις τους. Με τις ακτιβιστικές της δράσεις έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές προσαγωγές και συλλήψεις για την ανάδειξη των θεμάτων τρομοκρατίας στη μειονότητα της Βορείου Ηπείρου έχει ανακηρυχθεί persona non grata δια βίου από την Αλβανική πρεσβεία.
  • Την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χιλιάδες followers και διατηρεί ως Κίνημα πυρήνες σε όλη την Ελλάδα.
  • Ενημερώνει ανελλιπώς τη διεθνή κοινότητα μέσω συνεντεύξεων και ντοκιμαντέρ σε μεγάλα διεθνή μέσα όπως Irish Times, Sky κλπ




  


Οδός Εμπόρων