Vekrakos
Spartorama | Ανακοίνωση Παγώνας Κοκκονού-Χριστοφοράκου

Ανακοίνωση Παγώνας Κοκκονού-Χριστοφοράκου

Spartorama 30/05/2019 Εκτύπωση Λακωνία Πολιτική
Ανακοίνωση Παγώνας Κοκκονού-Χριστοφοράκου
«Όμως τούτη την ώρα, αυτό που μετράει, είναι όλοι μαζί ενωμένοι και με πολιτικό πολιτισμό να σκεφτούμε τον εαυτό μας και τα παιδιά μας, να σκεφτούμε τη Λακωνία μας»
Οδός Εμπόρων

Φίλες, Φίλοι μου,

Οι εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας. Είμαι ικανοποιημένη από τον εαυτό μου, που συμμετείχα και συνεισέφερα στην εκλογική διαδικασία και όσοι από εσάς με εκτιμήσατε σαν άτομο και με τιμήσατε με την ψήφο σας, σας ευχαριστώ θερμά και από την καρδιά μου, είμαι δε βαθύτατα υποχρεωμένη για την αγάπη σας! Δεν γνωρίζω το αποτέλεσμα της κάλπης. Ακόμα δεν μας έχει γνωστοποιηθεί. Όμως τούτη την ώρα, αυτό που μετράει, είναι όλοι μαζί ενωμένοι και με πολιτικό πολιτισμό να σκεφτούμε τον εαυτό μας και τα παιδιά μας, να σκεφτούμε τη Λακωνία μας. Το μέλλον μας μέσα σε αυτή, που εδώ γεννηθήκαμε, κατοικούμε, εργαζόμαστε, ζούμε μαζί με τα παιδιά μας και δεν την εγκαταλείψαμε στους δύσκολους καιρούς αναζητώντας καλύτερη τύχη αλλού. Να σκεφτούμε πώς τα παιδιά μας θα αξιοποιήσουν τις ικανότητές τους και τις γνώσεις τους, τα τόσα πτυχία και τους μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών τους, ΕΔΩ, στον τόπο τους, τον τόπο μας, για το καλό του τόπου μας, για το καλό όλων μας.

Στις επαναληπτικές εκλογές της 2ας Ιουνίου για την ανάδειξη του νέου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, σας καλώ να ψηφίσουμε τον ικανότερο.

Σας καλώ να ψηφίσουμε τον Πέτρο Τατούλη.


Οδός Εμπόρων