Vekrakos
Spartorama | Θα προβάλλεται το θρίλερ «Annabelle Comes Home»

Θα προβάλλεται το θρίλερ «Annabelle Comes Home»

Spartorama 27/06/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις
Θα προβάλλεται το θρίλερ «Annabelle Comes Home»
Από Πέμπτη 27/6 έως Τετάρτη 3/7 στις 10:00 μ.μ., στο Cinema Center, Κλεομβρότου 16 (απέναντι από τον ΟΤΕ Σπάρτης)
Οδός Εμπόρων

Η τρίτη ταινία της σειράς με πρωταγωνίστρια τη σατανική κούκλα Annabelle είναι ένα απολαυστικό θρίλερ με πλούσιο υλικό που υπόσχεται να εξάψει τη φαντασία με μία ευφάνταστη πληθώρα από καταραμένα αντικείμενα. Πρόκειται για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του ταλαντούχου σεναριογράφου των Annabelle, ΙΤ, ΙΤ Chapter Two και The Nun, που βασίστηκε σε μία ιδέα που είχε με τον ιδιοφυή Τζέιμς Γουάν, το δημιουργικό μυαλό του χρυσοφόρου κινηματογραφικού σύμπαντος ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ. 

Αποφασισμένοι να εμποδίσουν την Annabelle από το να προκαλέσει τον όλεθρο, οι δαιμονολόγοι Εντ (Πάτρικ Γουίλσον) και Λορέν Γουόρεν (Βέρα Φαρμίγκα) κλειδώνουν τη δαιμονική κούκλα στο δωμάτιο με τα καταραμένα αντικείμενα, την τοποθετούν "με ασφάλεια" σε μία προθήκη και ζητούν την ευλογία ενός ιερέα. Όμως, έναν χρόνο αργότερα, μία δαιμονική νύχτα τρόμου παραμονεύει όταν η 10χρονη κόρη τους, Τζούντι, και οι φίλες της επισκέπτονται το δωμάτιο, ξυπνάνε την Annabelle και όλα τα κακά πνεύματα που κατοικούν εκεί. 

To σενάριο υπογράφει ο σεναριογράφος της σειράς Γκάρι Ντάουμπερμαν, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. «Το ένιωσα σαν φυσική συνέχεια και σωστή στιγμή για να κάνω το βήμα» λέει ο πρωτοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης. Ο Γκάρι Ντάουμπερμαν έγραψε το σενάριο βασισμένος σε ιδέα που είχε με τον Τζέιμς Γουάν. Το δίδυμο ήξερε ότι ήθελε την ιστορία να διαδραματίζεται στο σπίτι των Γουόρεν τη δεκαετία του 1970.

Σκηνοθεσία: Γκάρι Ντάουμπερμαν

Σενάριο (Βασισμένο σε ιδέα των Ντάουμπερμαν και Τζέιμς Γουάν): Γκάρι Ντάουμπερμαν

Πρωταγωνιστούν: Πάτρικ Γουίλσον, Βέρα Φαρμίγκα, ΜακΚένα Γκρέις, Μάντισον Άιζμαν, Κέιτι Σαρίφ

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Μάικλ Μπέργκες

Σχεδιασμός Παραγωγής: Τζένιφερ Σπενς

Μοντάζ: Κερκ Μόρι

Μουσική: Τζόζεφ Μπισάρα


Οδός Εμπόρων