Vekrakos
Spartorama | Ο Νεοκλής Κρητικός δίπλα στη νεολαία

Ο Νεοκλής Κρητικός δίπλα στη νεολαία

Spartorama 02/07/2019 Εκτύπωση Άνθρωποι!
Ο Νεοκλής Κρητικός δίπλα στη νεολαία
Διοργανώνει βραδιά Νεολαίας και προσκαλεί νέες και νέους στο "Retro Music Bar", σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, καλή παρέα αλλά και συζήτηση
Οδός Εμπόρων

Ο Νεοκλής Κρητικός υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, κάνοντας πράξη για άλλη μια φορά τις θέσεις και τα πιστεύω του, βρίσκεται κοντά στη νεολαία, ακούει τον παλμό της και στηρίζει τα θέλω τους. Διοργανώνει βραδιά Νεολαίας και προσκαλεί νέες και νέους στο "Retro Music Bar", την Τετάρτη 3 Ιουλίου και ώρα 11:00 μ.μ., σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, καλή παρέα αλλά και συζήτηση. Είναι γνωστή η αγάπη του κ. Κρητικού για τους νέους, αφού είναι και από τα Ιδρυτικά μέλη του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Σπαρτιατών και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ιστορικού Σπαρτιατικού Γ.Σ.

Σε δήλωση του ο κ. Κρητικός αναφέρει:

«Είναι μια βραδιά αφιερωμένη στη νεολαία και είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι ανάμεσα στα νέα παιδιά. Στη μάχη που δίνουμε για μια νέα αρχή στην Ελλάδα και τον τόπο μας, οι νέες και οι νέοι της Λακωνίας αποτελούν το πιο πολύτιμο κεφάλαιο. Η Νέα Δημοκρατία θα παρέχει στη νέα γενιά τα απαραίτητα “εργαλεία” για να “χτίσει” την Ελλάδα που της αξίζει». 

Τα παιδιά μας είναι το μέλλον μας.



  



Οδός Εμπόρων