Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/18860/

Spartorama - Print | Ευχαριστήρια Επιστολή του εκλεγέντος Βουλευτή Λακωνίας της ΝΔ κ. Νεοκλή Κρητικού

Ευχαριστήρια Επιστολή του εκλεγέντος Βουλευτή Λακωνίας της ΝΔ κ. Νεοκλή Κρητικού

Ευχαριστήρια Επιστολή του εκλεγέντος Βουλευτή Λακωνίας της ΝΔ κ. Νεοκλή Κρητικού
«Με ενότητα και συνεχή αγώνα, θα φτάσουμε τη χώρα και τη Λακωνία μας εκεί που τους αξίζει»
Οδός Εμπόρων

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους Λάκωνες»

H ΝΔ με αρχηγό τον σημερινό Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, πέτυχε μια σπουδαία και καθαρή νίκη. Αντίστοιχο είναι και το αποτέλεσμα στο νομό μας τη Λακωνία.

Είναι αυτονόητο πως από σήμερα ξεκινάει μια καινούργια μέρα για την πατρίδα και τον τόπο μας. Η Χώρα μας πρέπει να οδηγηθεί με ασφάλεια στο μέλλον και η ΝΔ απερίσπαστη πια, καλείται να εφαρμόσει το πρόγραμμα της για μια αυτοδύναμη Ελλάδα.

Μετά και την επισημοποίηση των αποτελεσμάτων στο Νομό μας, νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους συμπατριώτες μου, για την εμπιστοσύνη και την αγάπη με την οποία πλαισίωσαν και αγκάλιασαν την προσπάθειά μου, με απώτερο σκοπό να οδηγήσουμε τη Λακωνία εκεί που της αξίζει.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους εκλέχθηκαν και θα εκπροσωπήσουν τον τόπο μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ειδικά συγχαρητήρια στη ΝΔ και στον Πρωθυπουργό μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η επόμενη μέρα χρειάζεται αποφασιστικότητα και κυρίως ενότητα. Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στους συμπολίτες μου καθημερινά, να τους στηρίζω και να συζητώ μαζί τους, όπως έκανα μέχρι σήμερα. Έχω πλήρη αντίληψη της ευθύνης που μου ανέθεσαν οι Λάκωνες και έχω χρέος να κάνω ότι περνά από το χέρι μου ώστε να ανταποκριθώ στην εντολή τους.

Με ενότητα και συνεχή αγώνα, θα φτάσουμε τη χώρα και τη Λακωνία μας εκεί που τους αξίζει.

Με εκτίμηση

Νεοκλής Δ. Κρητικός

Dr Ιατρός Χειρουργός – Διευθυντής ΕΣΥ

Βουλευτής Ν. Λακωνίας