Vekrakos
Spartorama | Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου: Ήρθε η στιγμή η Ένωση να ηγηθεί του ποδοσφαίρου της Σπάρτης

Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου: Ήρθε η στιγμή η Ένωση να ηγηθεί του ποδοσφαίρου της Σπάρτης

Spartorama 20/07/2019 Εκτύπωση Άνθρωποι!
Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου: Ήρθε η στιγμή η Ένωση να ηγηθεί του ποδοσφαίρου της Σπάρτης
Δείτε τι δήλωσε ο Θύμιος Σταυρόπουλος, ο γενικός αρχηγός της νέας ομάδας
Οδός Εμπόρων

Η τοποθέτηση του Γενικού Αρχηγού, Θύμιου Σταυρόπουλου, της νέας ομάδας της Σπάρτης, μέσω της οποίας αποκαλύπτει το πλάνο της περιόδου 2019-20 και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Η Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου με το διοικητικό συμβούλιο της μέσα από την πολύ επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ετών αναβάθμισε το ποδόσφαιρο των Βορείων Δήμων.

Ήρθε η στιγμή η Ένωση να ηγηθεί του ποδοσφαίρου της Σπάρτης.

Έχουν ξεκινήσει οι νόμιμες ενέργειες αλλαγής ονομασίας μετά την έγκριση που πήρε το Δ.Σ. από την Γενική συνέλευση.

Το πλάνο μας είναι να προβάλλουμε το ιστορικό όνομα της Σπάρτης, το οποίο έχω υπηρετήσει τριάντα χρόνια, όπως του αρμόζει.

Από εβδομάδα ανοίγουν τα γραφεία της ομάδας τα οποία θα βρίσκονται στο κέντρο της Σπάρτης.

Γράφονται πολλά σε διάφορα ΜΜΕ, site, εφημερίδες, για ποδοσφαιριστές, προπονητές και άλλα τα οποία οφείλω να σας ενημερώσω ότι είναι εντελώς αναληθή.

Η ομάδα έχει Πρόεδρο, τον κύριο Σκαφιδά, έχει συμβούλιο και επιτροπή που απαρτίζεται από εμένα και τον Δημήτρη Μιχαλόπουλο (Μπακατσιά) και ο σχεδιασμός της προχωρά με γρήγορους ρυθμούς.

Έχουν ήδη επιτευχθεί συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν το ρόστερ της περιόδου 2019-20 και θα ανακοινωθεί ο προπονητής σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Καταλαβαίνουμε την αγωνία του κόσμου του Δήμου Σπάρτης που αγαπά το ποδόσφαιρο, τον ενημερώνω για άλλη μια φορά ότι ο σχεδιασμός της ομάδας είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Καλώ να στηρίξει ο κόσμος και οι παλιοί συμπαίκτες μου - οι παλαίμαχοι της Σπάρτης - την προσπάθεια μας και τους υποσχόμαστε ότι θα φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα που πάνω από όλα θα εκπέμπει υγεία».


Οδός Εμπόρων