Vekrakos
Spartorama | «Όσκαρ της Γεύσης» για το «Συλλεκτικόν» των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου

«Όσκαρ της Γεύσης» για το «Συλλεκτικόν» των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου

Spartorama 04/08/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία
«Όσκαρ της Γεύσης» για το «Συλλεκτικόν» των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου
Τρία χρυσά αστέρια στα Great Taste Awards 2019
Οδός Εμπόρων

Το ελαιόλαδο Συλλεκτικόν βραβεύτηκε στον μεγαλύτερο διαγωνισμό γευσιγνωσίας στον κόσμο, στα Great Taste Awards 2019 του Λονδίνου, ανάμεσα σε 12.772 ποιοτικά προϊόντα, από 107 χώρες, κρινόμενα από 500 ειδικούς κριτές υψηλής γαστρονομίας, που οι βραβεύσεις τους θεωρούνται τα "Οσκαρ της Γεύσης" παγκοσμίως. 

Μας έκανε πολύ υπερήφανους για τους εξής έξι (6) λόγους: 

  1. Βραβεύτηκε με την κορυφή του διαγωνισμού,το πιο δύσκολο βραβείο των 3 χρυσών αστεριών στην κατηγορία του.
  2. Το συγκεκριμένο βραβείο κατακτούν ελάχιστα προϊόντα από τα 12.772 που συμμετέχουν και για το 2019 βραβεύτηκε μόνο το 1,6 από όλες τις συμμετοχές.
  3. Είναι το μοναδικό Ελληνικό ελαιόλαδο που τιμήθηκε με την πιο υψηλή βράβευση των 3 χρυσών αστεριών, στην κατηγορία του (flavored olive oil), στα 24 χρόνια που διενεργείται ο παγκοσμίως γνωστός διαγωνισμός Great Taste Awards του Λονδίνου.
  4. Βραβεύτηκε με τα 3 χρυσά αστέρια και βρίσκεται ανάμεσα στους ελάχιστους Great Taste Awards Supreme Champions για το 2019
  5. Τιμήθηκε με την υποψηφιότητα για τον τελικό των Golden Fork Awards 2019,όπου θα βραβευτούν μετά από επαναξιολόγηση αποκλειστικά και μόνο 16 προϊόντα από τα 12.772 που συμμετείχαν συνολικά (ποσοστό 0,12 ).
  6. Είναι το μοναδικό Ελληνικό ελαιόλαδο που τιμήθηκε με την πιο υψηλή βράβευση των 3 χρυσών αστεριών,σε όλες τις κατηγορίες ελαιολάδων (extra, flavored, filtered, unfiltered κλπ) που συμμετείχαν στα Great Taste Awards για το 2019.

Μας έκανε επίσης πολύ υπερήφανους για τις πολλές και εξαιρετικές και ξεχωριστές κριτικές με τις οποίες τιμήθηκε από τους ειδικούς.

Παραθέτουμε μόνο μια κριτική που θεωρούμε ότι συνοψίζει Λακωνικά το ελαιόλαδο Συλλεκτικόν:

"The epitome of what is possible when a product is made honestly with the highest quality ingredients. Simply superb"
«Η επιτομή, του τι είναι πιθανό, όταν ένα προϊόν παράγεται με εντιμότητα και με την υψηλότερη ποιότητα συστατικών. Απλά εξαιρετικό» 

Εμείς μετά από όλα αυτά, χαιρόμαστε διπλά, γιατί το ελαιόλαδο Συλλεκτικόν δεν είναι απλά ένα ελαιόλαδο με πολλές διακρίσεις των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου αλλά γιατί είναι ένα πολυβραβευμένο ελαιόλαδο που προέρχεται από την Σπάρτη και έχει σημαία του την Ελλάδα.


Οδός Εμπόρων