Vekrakos
Spartorama | Δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος

Δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος

Spartorama 13/09/2016 Εκτύπωση Εκκλησία
Δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος
Την παραμονή και την ημέρα της εορτής θα τεθεί σε προσκύνηση, για ευλογία και ενίσχυση του Ιερού κλήρου και του ευσεβούς λαού μας, τμήμα από τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Ευσταθίου που φυλάσσεται στην Ιερά Μητρόπολη.
Οδός Εμπόρων

Την προσεχή Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 η Αγία Εκκλησία μας εορτάζει την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Ευστάθιος τα σεπτά Ονομαστήριά του.

Την παραμονή της εορτής και ώρα 18.00 θα τελεσθεί Πανηγυρικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Σπάρτης και το πρωί της εορτής Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία και κήρυγμα. Στην Ιερά Μητρόπολή μας φυλάσσεται τμήμα από τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Ευσταθίου, το οποίο θα τεθεί σε προσκύνηση για ευλογία και ενίσχυση του Ιερού κλήρου και του ευσεβούς λαού μας.

Την κυριώνυμη ημέρα της εορτής θα τελεσθεί, επίσης, Θεία Λειτουργία στον Ιδρυματικό Ναό του Αγίου Ευσταθίου στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων και ΑΜΕΑ στους Μολάους και θα επακολουθήσει η Λιτανεία της Ιερής Εικόνας εντός του Ιδρύματος προς στηριγμό και ενίσχυση των τροφίμων, προπορευομένης της Φιλαρμονικής του Δήμου Μονεμβασίας.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας συμμεριζόμενος τη συνεχιζόμενη δοκιμασία και τον πόνο του λαού μας, δεν θα εορτάσει και φέτος, ευχαριστεί όμως όλους για την αγάπη και τον σεβασμό τους και ανταποδίδει εγκάρδιες ευχές για υγεία και κατά Θεόν προκοπή.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ


Οδός Εμπόρων