Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/1941/

Spartorama - Print | Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕ Σπάρτη- Παναιγιάλειος 1 - 1

Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕ Σπάρτη- Παναιγιάλειος 1 - 1 - video

Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕ Σπάρτη- Παναιγιάλειος 1 - 1
Η Σπάρτη αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Παναιγιάλειο 1-1 στη ρεβάνς του Κυπέλλου αλλά χάρη στο 4-0 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Οδός Εμπόρων

Η ΑΕ Σπάρτη συνεχίζει στον θεσμό του Κυπέλλου καθώς προκρίθηκε στους 32 του θεσμού μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Παναιγιάλειο στην Λιβαδειά και χάρη στο 4-0 του πρώτου αγώνα. 

Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και μπόρεσαν να σημειώσουν ένα τέρμα με τον Ηλιόπουλο ενώ ο Παναιγιάλειος έφτασε στην ισοφάριση στο δεύτερο μέρος με τον Βλάχο. 

Η ομάδα του Αιγίου παρά την ήττα στο πρώτο ματς με 4-0 μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 6 είχε μια καλή στιγμή να ανοίξει το σκορ όταν μετά από σέντρα από τα δεξιά ο Γιαννίτσης έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω και παραλίγο να βάλει αυτογκόλ αλλά ο Κραβαρίτης με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ. 

Οι παίκτες της Σπάρτης πήραν στη συνέχεια τα ηνία του αγώνα και έφτασαν στο γκολ στο 34 όταν μετά από ωραία μπαλιά ο Ηλιόπουλος βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε εύστοχα. 

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 67 με τον Βλάχο ο οποίος πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουρλάκη και νίκησε τον Κραβαρίτη. 

Η Σπάρτη στο 69 κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κοντοέ μέσα στην περιοχή. Ο Νεμάνια Αρσενίεβιτς ανέλαβε την εκτέλεση του με τον Στρέζο να αποκρούει και να κρατάει το 1-1.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Σιώπης, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς (54’ Οικονομόπουλος), Παναγιώτου, Αναστασόπουλος, Κατσίκης, Ηλιόπουλος, Αρσενίεβιτς Νεμάνια, Αναστασάκος (46’ Αρσενίεβιτς Φιλίπ), Μπουντόπουλος (71’ Βελλίνης).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Στρέζος, Πολυχρονιάδης (73’ Σανδραβέλης), Κοντοές, Βλάχος, Ρότα, Κατίδης, Μπούζας (32’ Στίκας), Μωυσίδης, Ξόμπλιος, Σκαρτσίλας (56’ Κρητικός), Μπουρλάκης.