Vekrakos
Spartorama | Έναρξη εγγραφών για το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινόρραχης «Πάρνων»

Έναρξη εγγραφών για το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινόρραχης «Πάρνων»

Spartorama 13/09/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία
Έναρξη εγγραφών για το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινόρραχης «Πάρνων»
Ο Σύλλογος, αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία το ετήσιο πανηγύρι της 8ης Σεπτεμβρίου, θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συντέλεσαν στη διεξαγωγή του
Οδός Εμπόρων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινόρραχης «Πάρνων» καλωσορίζει άλλη μια νέα χορευτική χρόνια με όρεξη και μεράκι! Τα βήματά μας θα μας ταξιδέψουν σε κάθε σπιθαμή της πατρίδας μας, τα τραγούδια θα μας πουν τις ιστορίες του τόπου μας! Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους για να ανταμώσουμε, να χορέψουμε με την καρδιά και στην ψυχή να μπουν φτερά! Τα μαθήματα ξεκινούν Τετάρτη 2 Οκτωβρίου.

Για πληροφορίες και εγγραφή επικοινωνήστε καθημερινά 5-7, στο τηλέφωνο 694 459 0487.

Λειτουργούν τα εξής τμήματα:

  • Παιδικό (από 4 ετών)
  • Εφηβικό
  • Ενηλίκων αρχαρίων
  • Ενηλίκων προχωρημένο

Επίσης, με χαρά ανακοινώνουμε ότι μετά από απόφαση του Δ.Σ. έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες διοργάνωσης για το «6ο Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου 2020 στην Κοκκινόρραχη, με χορευτικά τμήματα από την περιοχή μας και όχι μόνο και θα πλαισιωθεί από καταξιωμένη παραδοσιακή ορχήστρα.

Με το καλό να ανταμώσουμε στα μονοπάτια της παράδοσης!

-------

Ευχαριστήρια

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινόρραχης «Πάρνων», αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία το ετήσιο πανηγύρι της 8ης Σεπτεμβρίου προς τιμήν της γέννησης της Θεοτόκου, θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συντέλεσαν στη διεξαγωγή του. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας, που με την αρωγή τους στήριξαν για άλλη μια χρονιά το έργο του συλλόγου, τα Μ.Μ.Ε. της περιοχής μας για την προβολή του πανηγυριού, τους φίλους του συλλόγου που βοήθησαν αφιλοκερδώς στην ομαλή διεκπεραίωση της βραδιάς, και φυσικά όλους αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους και διασκέδασαν μαζί μας. Και του χρόνου με υγεία!


Οδός Εμπόρων