Vekrakos
Spartorama | Οριστικό, Σπάρτη - Ολυμπιακός, την Πέμπτη 15/12, στις 3 το μεσημέρι, λόγω έλλειψης φωτισμού

Οριστικό, Σπάρτη - Ολυμπιακός, την Πέμπτη 15/12, στις 3 το μεσημέρι, λόγω έλλειψης φωτισμού

Spartorama 07/12/2016 Εκτύπωση Άνθρωποι!
Οριστικό, Σπάρτη - Ολυμπιακός, την Πέμπτη 15/12, στις 3 το μεσημέρι, λόγω έλλειψης φωτισμού
Για τo παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας
Οδός Εμπόρων

To παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Σπάρτη και Ολυμπιακό είχε αρχικά οριστεί για τις 13/12, ωστόσο άλλαξε ημερομηνία αφού οι "ερυθρόλευκοι" μια ημέρα πριν παίζουν στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ για την Super League. 

Το ματς του Κυπέλλου πήγε για τις 15 του μήνα, όμως τώρα θα πρέπει να γίνει μια ακόμη αλλαγή, που αφορά την ώρα έναρξης της αναμέτρησης. Η ΕΠΟ είχε ορίσει το ματς στις 17:15, όμως το Δημοτικό στάδιο Σπάρτης δεν διαθέτει προβολείς και ως εκ τούτου είναι αδύνατον να διεξαχθεί παιχνίδι εκείνη την ώρα. 

Έχει ήδη κατατεθεί αίτημα στην ΕΠΟ για να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής και να πάει στις 15:00, κάτι που θα γίνει δεκτό εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από τη διοργανώτρια αρχή. Εκτός αν προκριθεί η λύση διαφορετικού γηπέδου.


Νεώτερα:

Πριν από λίγο η ΕΠΟ έστειλε νέο πρόγραμμα. Άλλαξε τα ματς των Πλατανιά και Ολυμπιακού και τα πήγε για 3 το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου. 

Ωστόσο σχετικά με τους Χανιώτες πάλι δεν τηρείται ο κανονισμός για τα δύο 24ωρα. Στις τάξεις του Πλατανιά συζητούν έντονα την πιθανότητα αιτήματος αναβολής.


Οδός Εμπόρων