Vekrakos
Spartorama | Φιλικοί αγώνες ποδοσφαίρου στα πλαίσια του εορτασμού του Οσίου Νίκωνος

Φιλικοί αγώνες ποδοσφαίρου στα πλαίσια του εορτασμού του Οσίου Νίκωνος

Spartorama 19/11/2019 Εκτύπωση Αθλητισμός Εκκλησία
Φιλικοί αγώνες ποδοσφαίρου στα πλαίσια του εορτασμού του Οσίου Νίκωνος
Οι φιλικοί αγώνες φιλοξενήθηκαν στο αθλητικό κέντρο 5Χ5 του Ανδρέα Ηλιόπουλου στα Αλέσια
Οδός Εμπόρων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι φιλικοί αγώνες ποδοσφαίρου 5Χ5 μεταξύ Κατηχητικών Σχολείων στα πλαίσια του εορτασμού του πολιούχου της Σπάρτης Οσίου Νίκωνος «του Μετανοείτε». 

Οι φιλικοί αγώνες φιλοξενήθηκαν στο αθλητικό κέντρο 5Χ5 του Ανδρέα Ηλιόπουλου στα Αλέσια και συμμετείχαν οι παιδικές ομάδες των κατηχητικών σχολείων Αγίου Νικολάου Σπάρτης, Καλογωνιάς, Κοκκινόρραχης και Οσίου Νίκωνος Σπάρτης. 

Τα παιδιά διασκέδασαν παίζοντας το αγαπημένο τους παιχνίδι, με κύριο σκοπό την ψυχαγωγία, το ευ αγωνίζεσθε και την τιμή στον Άγιο Νίκωνα που θα εορτασθεί σε λίγες ημέρες η μνήμη του. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά που συμμετείχαν κρέμασαν στο λαιμό τους  αντί για μετάλλιο ένα όμορφο χειροποίητο σταυρό ως ανάμνηση της συμμετοχής τους στον αγώνα. 

Οι διοργανωτές εκφράζουν ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Ανδρέα Ηλιόπουλο για την δωρεάν φιλοξενία στο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων και την προσφορά  χυμών στα παιδιά,  καθώς και στους κατηχητές και Εφημερίους για την ανταπόκρισή τους και συμμετοχή τους στη δραστηριότητα αυτή που προάγει την υγιή ψυχαγωγία  και επιπλέον  φέρνει πιο κοντά μικρούς και μεγάλους στον πολιούχο μας Όσιο Νίκωνα.

 

Εκ του Ιερού Ναού Οσίου Νίκωνος



  



Οδός Εμπόρων