Vekrakos
Spartorama | Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας: «Επισκέψεις σε Ιερές Μητροπόλεις»

Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας: «Επισκέψεις σε Ιερές Μητροπόλεις»

Spartorama 17/12/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία
Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας: «Επισκέψεις σε Ιερές Μητροπόλεις»
Έγινε ανταλλαγή και συζήτηση απόψεων για τη δράση και τη μελλοντική συνεργασία σε εκδηλώσεις, πνευματικού - πολιτιστικού και κοινωνικού περιεχομένου
Οδός Εμπόρων

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο, της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας « Χείλων ο Λακεδαιμόνιος », επισκέφθηκε εθιμοτυπικά, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας & Σπάρτης, κ. κ. Ευστάθιο και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης, κ. κ. Χρυσόστομο.

Ο σκοπός των συναντήσεων ήταν η γνωριμία με τα νεοεκλεγέντα μέλη του Συμβουλίου, η ενημέρωση για την ενεργοποίηση της Ένωσης, καθώς και η ανταλλαγή και συζήτηση απόψεων για τη δράση και τη μελλοντική συνεργασία σε εκδηλώσεις, πνευματικού - πολιτιστικού και κοινωνικού περιεχομένου.

Οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες, κ. κ. Ευστάθιος και κ. κ. Χρυσόστομος, αφού συνεχάρησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη συμμετοχή τους στη Διοίκηση ενός συλλογικού φορέα, ο οποίος, όπως επεσήμαναν, μπορεί να διαδραματίσει σοβαρό ρόλο στο πνευματικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι της τοπικής κοινωνίας, έδωσαν την ευλογία τους και ευχήθηκαν με τη βοήθεια του Θεού, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, να ανταποκριθεί με επιτυχία στο έργο του. 

                                                  

Για το Δ. Σ. της  Ε. Π. Δ. Λ. 

Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Ι. Κουφός  

Η Γενική Γραμματέας
Αγλαΐα Κωνσταντέλη


Φωτο: Ιερά Μητρόπολη Μάνης


Οδός Εμπόρων