Vekrakos
Spartorama | Ορισμός άμισθου συμβούλου Δημάρχου

Ορισμός άμισθου συμβούλου Δημάρχου - video

Spartorama 23/02/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Ιστορία Κοινωνία
Ορισμός άμισθου συμβούλου Δημάρχου
Ακούστε από το στόμα του κ. Δημάρχου ποια είναι η Επίτιμη Πρέσβειρα της Πόλης της Σπάρτης
Οδός Εμπόρων

Στην  κ. Δανάλη - Αποστολοπούλου Καλλιρόη ανατίθενται τα καθήκοντα άμισθου συμβούλου για την επικουρία του Δημάρχου Σπάρτης στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων για τον  εορτασμό των 2500 χρόνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών.

Ειδικότερα, η κ. Δανάλη - Αποστολοπούλου Καλλιρόη, η οποία θα φέρει τον διακριτικό τίτλο της Επίτιμης Πρέσβειρας της Πόλης της Σπάρτης, θα διερευνά δυνατότητες συνεργασίας και διοργάνωσης εκδηλώσεων με διακεκριμένες προσωπικότητες και εταιρείες, με σκοπό την ανάδειξη του ονόματος της πόλης της Σπάρτης, της πολιτιστικής της κληρονομιάς και της ιστορίας της, στα πλαίσια των εορτασμών των 2500 χρόνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών και της ηρωικής θυσίας του βασιλιά Λεωνίδα και των 300 Σπαρτιατών.

Η ανάθεση ισχύει μέχρι και το τέλος της θητείας του Δημάρχου, πλην της τροποποίησής της ή της ανάκλησής της, χωρίς η ορισθείσα να δικαιούται αποζημίωση από την άσκηση των αρμοδιοτήτων αυτών.


Στο παρακάτω βίντεο (συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου της 19/2/2020) ο κ. Δήμαρχος ανακοινώνει τον ορισμό της κας Καλλιρόης Δανάλη - Αποστολοπούλου ως άμισθου συμβούλου Δημάρχου. Αργότερα μετά από πολλαπλά ερωτήματα από Δημοτικούς Συμβούλους αλλά και από τους κ.κ Βαλιώτη και Βουνάση για το ποια είναι αυτή η νέα πρέβειρα, προέβη σε διευκρινίσεις τις οποίες μπορείτε να ακούσετε μόνοι σας.


Οδός Εμπόρων