Vekrakos
Spartorama | Λάκωνας και ο νέος Διοικητής Π.Υ Σπάρτης - Ανέλαβε ο Διαμαντής Τσολομίτης

Λάκωνας και ο νέος Διοικητής Π.Υ Σπάρτης - Ανέλαβε ο Διαμαντής Τσολομίτης

Spartorama 27/02/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία
Λάκωνας και ο νέος Διοικητής Π.Υ Σπάρτης - Ανέλαβε ο Διαμαντής Τσολομίτης
Γεννήθηκε το 1970 στο Γεράκι Λακωνίας, είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών
Οδός Εμπόρων

«Ανάληψη καθηκόντων νέου Διοικητή Π.Υ Σπάρτης»

Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση της ΠΕ.ΠΥ.Δ Πελ/νήσου, ορίστηκε νέος Διοικητής της Π.Υ Σπάρτης ο Αντιπύραρχος Διαμαντής Τσολομίτης του Κωνσταντίνου.

Γεννήθηκε το 1970 στο Γεράκι Λακωνίας, είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Το 1996 κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα και το 2001 αποφοίτησε από την Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας με το βαθμό του Ανθυποπυραγού. Επίσης είναι πτυχιούχος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης Παντείου Πανεπιστημίου.

Κατά την διάρκεια της θητείας του υπηρέτησε στον Α΄ Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών, τον Δ΄ Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μολάων ως Διοικητής αυτής , στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης και τα τρία τελευταία χρόνια στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης ως Υποδιοικητής αυτής.

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος Διοικητής θα ήθελε να διαβεβαιώσει τους πολίτες της Σπάρτης και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Λακωνίας, ότι το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης θα συνεχίσει με ζήλο και αυταπάρνηση την αποστολή του, για την ασφάλεια και προστασία της ζωής και της περιουσίας αυτών, καθώς και του δασικού πλούτου και του φυσικού περιβάλλοντος της χώρας από τους κινδύνους των πυρκαγιών, θεομηνιών και άλλων καταστροφών.


Οδός Εμπόρων