Vekrakos
Spartorama | Σύσκεψη για τα έργα ΕΣΠΑ στην Π.Ε. Λακωνίας συγκλήθηκε στην Σπάρτη

Σύσκεψη για τα έργα ΕΣΠΑ στην Π.Ε. Λακωνίας συγκλήθηκε στην Σπάρτη

Spartorama 29/02/2020 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία
Σύσκεψη για τα έργα ΕΣΠΑ στην Π.Ε. Λακωνίας συγκλήθηκε στην Σπάρτη
Συμμετείχαν εκπρόσωποι από την Διαχειριστική Αρχή (ΕΥΔΕ) Πελοποννήσου, υπηρεσιακά στελέχη από τις Διευθύνσεις Τεχνικών Έργων της έδρας και της Π.Ε. Λακωνίας
Οδός Εμπόρων

Η πορεία των έργων του ΕΣΠΑ στην Π.Ε. Λακωνίας εξετάστηκε σε ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στη Σπάρτη, ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βερούτης. 

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, καταγράφηκε η πρόοδος των ενταγμένων έργων του ΕΣΠΑ, συζητήθηκαν προβλήματα που έχουν ανακύψει και δόθηκαν οδηγίες για την επίσπευση, όπου χρειάζεται, των διαδικασιών, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα η  υλοποίηση των έργων και να επιταχυνθεί η απορρόφηση των πιστώσεων. 

Έγινε επίσης αναφορά στις προσκλήσεις των έργων που έχουν πρόσφατα δημοσιευθεί, αλλά και σε αυτές που αναμένονται, προκειμένου οι τελικοί δικαιούχοι να συντονίσουν τις ενέργειές τους και να επιτευχθούν καινούργιες εντάξεις πράξεων. 

Στην χθεσινή σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι από την Διαχειριστική Αρχή (ΕΥΔΕ) Πελοποννήσου, υπηρεσιακά στελέχη από τις Διευθύνσεις Τεχνικών Έργων της έδρας και της Π.Ε. Λακωνίας, εκπρόσωποι και υπηρεσιακοί παράγοντες των δήμων αλλά και άλλων φορέων του νομού, καθώς και ειδικοί συνεργάτες του γραφείου του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.





  



Οδός Εμπόρων