Vekrakos
Spartorama | Μήνυμα Ντίας Τζανετέα για τη γιορτή της Γυναίκας

Μήνυμα Ντίας Τζανετέα για τη γιορτή της Γυναίκας

Spartorama 07/03/2020 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Πολιτική
Μήνυμα Ντίας Τζανετέα για τη γιορτή της Γυναίκας
«Η δυναμική παρουσία των γυναικών στη σύγχρονη κοινωνία αποτελεί εγγύηση για μια κοινωνία με προοπτική ανάπτυξης και ελπίδα για το μέλλον»
Οδός Εμπόρων

Η 8η Μαρτίου ημέρα γιορτής της γυναίκας, είναι μια μέρα συμβολική που μας θυμίζει τους αγώνες και τις κατακτήσεις των γυναικών σε όλο τον κόσμο για να βρει η γυναίκα τη θέση που της αξίζει σε μια κοινωνία χωρίς προκαταλήψεις.

Η γυναίκα με τους πολλαπλούς ρόλους στη ζωή αποτελεί βασικό κύτταρο της κοινωνίας. Μητέρα, σύζυγος, εργαζόμενη, άνεργη, αγρότισσα. Η σύγχρονη γυναίκα δίνει καθημερινά με τόλμη και γενναιότητα τον προσωπικό της αγώνα. Οι  γυναίκες έχουν οράματα, φιλοδοξίες, στόχους και ανάγκες. Η δυναμική παρουσία των γυναικών στη σύγχρονη κοινωνία αποτελεί εγγύηση για μια κοινωνία με προοπτική ανάπτυξης και ελπίδα για το μέλλον.        

Η πατρίδα μας δοκιμάζεται, και αυτές τις δύσκολες ώρες η Ελληνίδα αποτελεί για μια ακόμη φορά τον ακρογωνιαίο λίθο και το στήριγμα της Ελληνικής οικογένειας και της κοινωνίας. Οι Ελληνίδες, λοιπόν, ας γίνουμε και πάλι πηγή αισιοδοξίας , δύναμης και ανθεκτικότητας.

Εύχομαι σε  όλες τις γυναίκες  χρόνια πολλά,  ψυχικό σθένος, δύναμη και ελπίδα.  

 

Ντία Τζανετέα
τ. Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας


Οδός Εμπόρων