Vekrakos
Spartorama | Ο βουλευτής Νεοκλής Κρητικός για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ο βουλευτής Νεοκλής Κρητικός για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Spartorama 08/03/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Λακωνία
Ο βουλευτής Νεοκλής Κρητικός για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
«Η παρουσία και η προσφορά της γυναίκας στην οικογένεια, στην κοινωνική ζωή, στην οικονομία, στον πολιτισμό, στην τέχνη, στην επιστήμη είναι ανεκτίμητη»
Οδός Εμπόρων

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας τιμάται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου. Είναι μια ημέρα ανάμνησης των αγώνων των γυναικών για ίσα δικαιώματα κι ευκαιρίες. Είναι μια ευκαιρία να τονίσουμε περισσότερο όλα όσα προσφέρει η γυναίκα στην κοινωνία, την ίδια τη ζωή. Είναι μια μέρα αφιερωμένη στις μητέρες μας, στις συζύγους μας, τις κόρες μας.

Η παρουσία και η προσφορά της γυναίκας στην οικογένεια, στην κοινωνική ζωή, στην οικονομία, στον πολιτισμό, στην τέχνη, στην επιστήμη είναι ανεκτίμητη.

Ο αγώνας της γυναίκας συνεχίζεται και σήμερα σε πολλούς στίβους, βάζοντας νέους στόχους και  προσπαθώντας ν’ ανταποκριθεί ταυτόχρονα σε πολλούς ρόλους, της μητέρας, της συζύγου, της εργαζόμενης, της επιχειρηματία.

Μέχρι τώρα έχουν επιτευχθεί πολλά. Υπάρχει όμως πολύς δρόμος μπροστά μας και θεωρώ ότι μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα, για να μπορεί να εκπληρώνει τα όνειρα και τους στόχους της.

Με βαθύτατη εκτίμηση και ειλικρινείς ευχαριστίες στη ΓΥΝΑΙΚΑ της ζωής, της δράσης, της προσφοράς.

 

Νεοκλής Κρητικός
Βουλευτής Λακωνίας


Οδός Εμπόρων