Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/2589/

Spartorama - Print | ΑΕ Σπάρτη - Άρης, 0 - 0

ΑΕ Σπάρτη - Άρης, 0 - 0

ΑΕ Σπάρτη - Άρης, 0 - 0
Το 0-0 στην Σπάρτη τον κρατάει μακριά τον Άρη από την κορυφή και βάζει σοβαρά σε κίνδυνο την υπόθεση άνοδος
Οδός Εμπόρων

Εκ νέου έδαφος στην μάχη για την κορυφή και την άνοδο στην SuperLeague έχασε ο Άρης, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με την Σπάρτη εκτός έδρας, πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση και μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο τον προβληματισμό που υπάρχει για την εικόνα της ομάδας. 

Κράτησε ο Μελίσσας 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης αν και ξεκίνησε με διάθεση το παιχνίδι, πετυχαίνοντας ένα γκολ με τον Μιλούνοβιτς στο 4΄ που σωστά δεν μέτρησε, στη συνέχεια εγκλωβίστηκε. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία του Μελίσσα και έτσι οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου αναλώθηκαν σε σέντρες που τις περισσότερες φορές δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Εξαίρεση αποτέλεσε η κεφαλιά του Μιλούνοβιτς στο 26΄ που κατέληξε άουτ, αλλά και η διπλή ευκαιρία τέσσερα λεπτά αργότερα (πάλι με τον Μιλούνοβιτς και τον Μπαρκάν) στην οποία χρειάστηκαν οι επεμβάσεις του τερματοφύλακα της Σπάρτης, προκειμένου να μην καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα. 

Την ίδια ώρα οι παίκτες του Αντωνίου προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως με σουτ έξω από την περιοχή, τα οποία εύκολα ή δύσκολα «καθάριζε» ο Διούδης, ενώ στην μεγάλη ευκαιρία που είχαν στο 38΄, ο Ηλιόπουλος δεν κατάφερε να πλασάρει καλά τον αντίπαλο τερματοφύλακα που είχε βγει εκτός εστίας. 

Υπήρχε μόνο η Σπάρτη

Στην επανάληψη και ενώ όλοι περίμεναν να ανεβάσει ρυθμό ο Άρης από τη στιγμή που καιγόταν για τους τρεις βαθμούς, η εικόνα του παιχνιδιού ήταν εντελώς διαφορετική. Οι «κίτρινοι» αντί να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο, χάρη στα πολλά λάθη τους έχασαν, με αποτέλεσμα η Σπάρτη να είναι αυτή που είχε τον πρώτο λόγο. 

Η χρησιμοποίηση των Ντούνη, Ανάκογλου και Καπνίδη δεν βοήθησε τον Άρη να βελτιωθεί στο δημιουργικό κομμάτι και από τη στιγμή που δεν απειλούσε, η Σπάρτη βγήκε μπροστά και θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, αν ο Διούδης δεν φώναζε παρών στις προσπάθειες παραβίασης της εστίας του, κυρίως με σουτ. 

Έτσι, το ματς έληξε χωρίς νικητή, χωρίς γκολ, αλλά με μεγάλο χαμένο τον Άρη... 

Σπάρτη (Σ. Αντωνίου): Μελίσσα, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος (41΄Οικονομόπουλος), Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Σιώπης, Ηλιόπουλος (72΄Μουζακίτης), Αναστασάκος, Μπουντόπουλος (90΄ Χατζίδης), Φράγκος. 

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Καράμπελας, Παυλίδης, Πίτου (86΄ Ανάκογλου), Τάτος, Μπαργκάν (46΄Ντούνης), Μιλούνοβιτς (68΄Καπνίδης), Ιλιτς