Vekrakos
Spartorama | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Αναγέννηση Καρδίτσας, 1 - 0

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Αναγέννηση Καρδίτσας, 1 - 0

Πηγή 13/03/2017 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Αναγέννηση Καρδίτσας, 1 - 0
Λύγισε στο 88΄ η Αναγέννηση Καρδίτσας με ένα γκολ του Γκαλίτσιου
Οδός Εμπόρων

«Μίλησε» στο φινάλε... Με ένα γκολ του Γκαλίτσιου στο 88΄, η Σπάρτη νίκησε εντός έδρας με 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας το απόγευμα της Κυριακής (12/3) και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Στη μεγαλύτερη διάρκειά του, το παιχνίδι δεν διεκδίκησε «δάφνες ποιότητας», με τις ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες.

Με τη νίκη τους αυτή οι Λάκωνες έφτασαν τους 31 βαθμούς και διατηρήθηκαν στην έβδομη θέση και στο -3 από τα Τρίκαλα. 

Αντίθετα, οι Θεσσαλοί δεν κατάφεραν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους στα τρία ματς και παρέμειναν ενδέκατοι. 

Παιχνίδι κέντρου στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν. Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους: Ο Κατσίκης πάσαρε στον Αναστασάκο, εκείνος άφησε τη μπάλα για τον Φράγκο, ο οποίος όμως φάτσα με τον Πρίφτη πλάσαρε λίγο άουτ. 

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν σημειώθηκε κάποια κλασική ευκαιρία εκτός από δύο σουτ των Ντιατά (32΄) και Μπλέντι (33΄) τα οποία κατέληξαν άουτ. 

Κακό θέαμα στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Λάκωνες να έχουν μία ελαφρά υπεροχή. Κρητικός και Ηλιόπουλος δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο 57΄ και στο 58΄ αντίστοιχα, για να φτάσουμε στο 88΄ όταν ο Γκαλίτσιος έκανε το 1-0. 

Μετά από φάση διαρκείας, ο Μπουντόπουλος ντρίμπλαρε, έκανε το γύρισμα στο πρώτο δοκάρι για τον Αναστασάκο, ωστόσο η μπάλα κατέληξε στον αμυντικό των γηπεδούχων ο οποίος την έσπρωξε στα δίχτυα σχεδόν πάνω από τη γραμμή. 

Στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι «καρδιοχτύπησαν», όταν ο Μελίσσας έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Τζέκου. 

Να σημειωθεί πως λίγο πριν από το τελευταίο σφύριγμα, τραυματίστηκε ο Αναστασάκος και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο. 

Διαιτητής ήταν ο Μαρκαντωνάτος (Ηλείας), με βοηθούς τους Πυλαρινό (Ζακύνθου) και Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας), ενώ τέταρτος ήταν ο Νίκας (Μεσσηνίας). 

Κίτρινες: 22΄ Γιαννίτσης, 90΄ Μελίσσας - 9΄ Τσιλούλης, 86΄ Δημόπουλος 

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Σιώπης, Γιαννίτσης (46΄ Μπουντόπουλος), Καρτσαμπάς, Γκαλίτσιος, Παπαχρήστος, Κατσίκης (46΄ Λώττας), Αναστασόπουλος, Ηλιόπουλος, Φράγκος (65΄ Μπανούσης), Αναστασάκος. 

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ, Τσιλούλης, Μπλέντι (45΄ Καραγιάννης), Ντιατά (75΄ Τζέκος), Μπιτέλης, Κρητικός (68΄ Υφαντής).

 

a-sports.gr


Οδός Εμπόρων