Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/2747/

Spartorama - Print | AE Σπάρτη ΠΑΕ – Πανελευσινιακός, 1 - 0

AE Σπάρτη ΠΑΕ – Πανελευσινιακός, 1 - 0

AE Σπάρτη ΠΑΕ – Πανελευσινιακός,  1 - 0
Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό η ΑΕ Σπάρτη
Οδός Εμπόρων

Η «Βασίλισσα» ήταν ανώτερη από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παρατάχθηκαν στη Σπάρτη με αμυντικούς προσανατολισμούς για να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, στην προσπάθεια που κάνουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό και έχασε σωρεία ευκαιριών για να πετυχει μεγαλύτερο σκορ από το τελικό 1-0. 

Η ΑΕ Σπάρτη έδειξε με το καλημέρα τις άγριες διαθέσεις της και μόλις στο 2΄ πήρε το προβάδισμα. Ο Αναστασάκος έστρωσε ωραία στον Σιώπη που βρίσκονταν στη μεγάλη περιοχή του Μακρυωνίτη και με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0. Στο 13΄ ο Ροβίθης βρέθηκε ολομόναχος στην μικρή περιοχή αλλά δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε, μετά από εκτέλεση φάουλ του Λώττα και η ΑΕ Σπάρτη έχασε την ευκαιρία για το 2-0. Ακολούθησαν τα σουτ του Αναστασάκου (35΄) και του Μπουντόπουλου (43΄) αλλά το ημίχρονο έληξε χωρίς δεύτερο τέρμα. 

Παρόμοιο το σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο με τους Λάκωνες να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που έκαναν για να «καθαρίσουν» το ματς. Στο 64΄ ο Φράγκος βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή και δοκίμασε το σουτ αλλά αυτό πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία. Μέχρι τη λήξη του ματς δεν σημειώθηκε κάποια άλλη φάση και η ΑΕ Σπάρτη πανηγύρισε μια ακόμη νίκη στην έδρα της, η οποία έγινε ξανά «κάστρο» απόρθητο, τις τελευταίες αγωνιστικές. 

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Μελίσσας, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Καρτσαμπάς, Παπαχρήστος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Λώττας (74΄ Ηλιόπουλος), Μπουντόπουλος (60΄ Φράγκος), Ροβίθης, Αναστασάκος.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Μακρυωνίτης, Γραικός, Αρναούτογλου, Τσούπρος, Κολόκας, Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς, Σταματάκης, Μπρέμπος (55΄ Ζέλιος), Νίασον, Πρίντεμπς.