Vekrakos
Spartorama | Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, 24 Απριλίου 2017

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, 24 Απριλίου 2017

Spartorama 24/04/2017 Εκτύπωση Άνθρωποι!
Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, 24 Απριλίου 2017
Συνεδριάζει την Δευτέρα, 24 Απριλίου και ώρα 8:00 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο με δέκα επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη
Οδός Εμπόρων

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης: Τακτική δημόσια συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων) την Δευτέρα, 24 Απριλίου και ώρα 8:00.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών του δήμου Σπάρτης και των νομικών του προσώπων», προϋπολογισμού 985.245,82 ευρώ (με ΦΠΑ). (Βασίλειος Σκρουμπέλος) 
  2. Περί έγκρισης διενέργειας προμήθειας τροφίμων και λοιπών αναλωσίμων ειδών παντοπωλείου με τη διαδικασία ανάδειξης προμηθευτών – χορηγητών. (Δημήτρης Αποστολάκος) 
  3. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής προμηθειών αρμοδιότητας Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών. (Παναγιώτης Αργυρόπουλος) 
  4. Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής προμηθειών και εργασιών – υπηρεσιών δήμου Σπάρτης, αρμοδιότητας Αυτοτελούς Τμήματος Πληροφορικής, Επικοινωνιών και Διαφάνειας, για το έτος 2017. (Χρίστος Πλειώτας) 
  5. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής προμηθειών αρμοδιότητας Διεύθυνσης Περιβάλλοντος. (Βασ. Σκρουμπέλος) 
  6. Χορήγηση άδειας στον δημοτικό σύμβουλο Κυριάκο Στρίφα (άρθ.68 παρ.3 Ν.3852/2010). (Σπύρος Μοιράγιας) 
  7. Χορήγηση – ανανέωση παραγωγικών αδειών λαϊκής Αγοράς. (Σταύρος Αργυρόπουλος) 
  8. Έγκριση πρακτικού, κατακύρωση αποτελέσματος για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια ανταλλακτικών για τη συντήρηση των οχημάτων και μηχανημάτων του δήμου Σπάρτης». (Βασ. Σκρουμπέλος) 
  9. Περί τροποποίησης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017. (Δημ. Αποστολάκος) 
  10. Διαγραφή οφειλών. (Δημ. Αποστολάκος) 
  11. Αποδοχή παραχώρησης οικοπέδου από το κληροδότημα «Νικολάου Πηλάλα» στο δήμο Σπάρτης για κατασκευή νηπιαγωγείου. (Παν. Αργυρόπουλος)
  12. Έγκριση τευχών δημοπράτησης της μελέτης με τίτλο «Μελέτη ανέγερσης νέου κτιρίου νηπιαγωγείου στη Σπάρτη». (Παν. Αργυρόπουλος) 
  13. Περί ορισμού υπαλλήλου για την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για τη μετάβαση της αθλητικής αποστολής στο Κάουνας της Λιθουανίας, για τους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες 2017. (Σάββας Βελισσάρης) 
  14. Έγκριση υποκατάστασης μέλους σύμπραξης μελετητών, εκπόνησης της μελέτης με τίτλο «Μελέτη για αποκατάσταση και ανάδειξη του παλαιού δημοτικού σχολείου Βασσαρά». (Παν. Αργυρόπουλος) 
  15. Οριστική παραλαβή της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια προκατασκευασμένου κτιρίου για νηπιαγωγείο ΤΚ Μαγούλας ΔΕ Μυστρά». (Παν. Αργυρόπουλος) 
  16. Έγκριση μελέτης και φυσικού αντικειμένου του έργου «Οδοποιία και τεχνικά έργα ΔΕ Οινούντος 2017», έγκριση εκτέλεσης και καθορισμός τρόπου κατασκευής. (Παν. Αργυρόπουλος) 
  17. Λήψη απόφασης να καταστεί ο δήμος τριτεγγυητής για την υπογραφή σύμβασης της ΔΕΥΑ Σπάρτης με τη ΔΕΗ ΑΕ για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΔΕΥΑΣ από κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος (δήμαρχος & Παναγιώτης Ρήγας).


Οδός Εμπόρων