Vekrakos
Spartorama | Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας με το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας με το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας

Spartorama 25/04/2017 Εκτύπωση Λακωνία Υγεία
Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας με το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας
Δεσμεύτηκαν ότι θα υπάρχει συνεχής συνεργασία στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους με στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες
Οδός Εμπόρων

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας μεταξύ της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδαμαντίας Τζανετέα και του νέου Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας κ. Σωτήριου Μπότσιου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας ευχήθηκε στο νέο Διοικητή καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Η κα Τζανετέα ενημέρωσε τον κ. Μπότσιο ότι η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας έχει ήδη ολοκληρώσει το έργο των 19 κλινών προϋπολογισμού 2.755.000 ευρώ ενώ έχει δεσμεύσει το ποσό των 200.000 ευρώ για την σύνδεση των 19 κλινών με το υφιστάμενο κτίριο.

Κατά τη συνάντηση στην οποία συμμετείχε η κ. Χρύσα Ντοροβίτσα Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας και ο Προϊστάμενος της Διοικητικής – Οικονομικής Υπηρεσίας κ. Ευάγγελος Τρουγκάκος, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Σπάρτης και τόσο η κυρία Τζανετέα όσο και ο κύριος Μπότσιος δεσμεύτηκαν ότι θα υπάρχει συνεχής συνεργασία στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους με στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.


Οδός Εμπόρων