Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/2903/

Spartorama - Print | «Καλή τύχη... στο μέλλον, ή ταν ή επί τας...», εύχονται στον Σωτήρη Αντωνίου

«Καλή τύχη... στο μέλλον, ή ταν ή επί τας...», εύχονται στον Σωτήρη Αντωνίου

«Καλή τύχη... στο μέλλον, ή ταν ή επί τας...», εύχονται στον Σωτήρη Αντωνίου
Φίλοι των «κυανέρυθρων» με αναρτήσεις τους σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστούν τον προπονητή της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ
Οδός Εμπόρων

Οι φίλοι της Σπάρτης ευχαρίστησαν τον Σωτήρη Αντωνίου για τις επιτυχίες που χάρισε στην πόλη και του ευχήθηκαν καλή τύχη στο μέλλον. 

Τις πλέον κρίσιμες ώρες διανύει η Σπάρτη. Όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος περιμένουν να γίνουν πράξεις οι δεσμεύσεις για πληρωμές ως την Πέμπτη (11/05) και σε διαφορετική περίπτωση οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Ο άνθρωπος που ανέλαβε να «τρέξει» την ομάδα της Λακωνίας, Δημήτρης Νικόλαρος, σίγουρα, δεν ευθύνεται για τις οφειλές μηνών και τα απλήρωτα ενοίκια. Ωστόσο, του έχει γνωστοποιηθεί ότι άλλη διορία πέραν της Πέμπτης (11/05) δεν θα δοθεί. 

Οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν προσφυγές και το πιθανό κύμα φυγής, όπως λέγεται στην πόλη της Σπάρτης, θα αφορά και στο τεχνικό τιμ. Μάλιστα, ήδη φίλοι των «κυανέρυθρων» με αναρτήσεις τους σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστούν τον προπονητή, Σωτήρη Αντωνίου για τις χαρές που χάρισε στην πόλη και η ομάδα έγινε γνωστή μετά από πολλά χρόνια. Αναρτήσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να προμηνύουν εξελίξεις...

Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Ένα μικρό δώρο, σε έναν μεγάλο προπονητή!!! Ευχαριστούμε για τις επιτυχίες που χάρισες στην πόλη μας, ζωντάνεψε ο κόσμος της και επιτέλους η ομάδα έγινε γνωστή μετά από πολλά χρόνια...Καλή τύχη...στο μέλλον!!! "Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ"