Vekrakos
Spartorama | Φοιτητικός Σύλλογος: Άφαντοι από τα προβλήματα του Τμήματος «Ψηφιακών Συστημάτων» οι κ.κ. Δαβάκης και Κρητικός

Φοιτητικός Σύλλογος: Άφαντοι από τα προβλήματα του Τμήματος «Ψηφιακών Συστημάτων» οι κ.κ. Δαβάκης και Κρητικός

Spartorama 15/05/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Παιδεία
Φοιτητικός Σύλλογος: Άφαντοι από τα προβλήματα του Τμήματος «Ψηφιακών Συστημάτων» οι κ.κ. Δαβάκης και Κρητικός
Συγχαρητήρια στον κ. Αραχωβίτη για την ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας
Οδός Εμπόρων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φοιτητικού Συλλόγου του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων (πρώην ΤΕΙ) εξέδωσε Δελτίο Τύπου στις 6 Απριλίου για τα προβλήματα του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων (βλέπε άρθρο εδώ).

Τα προβλήματα αφορούσαν την στελέχωση σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό που έχουν αντίκτυπο στην υλοποίηση του προβλεπόμενου εκπαιδευτικού προγράμματος.

Σε αυτό το Δελτίο τύπου καλούσαμε και τους 3 βουλευτές τις Λακωνίας Αθανάσιο Δαβάκη, Νεοκλή Κριτικό και Σταύρο Αραχωβίτη να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε να μην χαθεί το εξάμηνο και να καλυφτούν τα κενά των καθηγητών σύμφωνα με το προβλεπόμενο πρόγραμμα σπουδών

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι έχουμε τα πρώτα θετικά βήματα μετά την προβολή των προβλημάτων του τμήματος μας και την διεκδίκηση επίλυσης τους.

Η διοίκηση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ζήτησε από το τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων να τις κοινοποιήσει της ανάγκες του σε ανθρωπινό δυναμικό ώστε να καλυφτούν τα μαθήματα που δεν διδάσκονται.

Ευχαριστούμε τον κύριο Σταύρο Αραχωβίτη γιατί ήταν ο μοναδικός βουλευτής που ανταποκρίθηκε στο  κάλεσμα μας (βλέπε άρθρο εδώ).

Κλείνοντας θεωρούμε απαράδεκτη την στάση των κ.κ. Αθανάσιου Δαβάκη και Νεοκλή Κρητικού που δεν μπήκαν καν στο κόπο να επικοινωνήσουν  μαζί μας.

Το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων υπολειτουργεί και ο κ. Νεοκλής Κρητικός υπόσχεται την δημιουργία νέων  πανεπιστημιακών τμημάτων στην Σπάρτη.


Οδός Εμπόρων