Vekrakos
Spartorama | Παραιτήθηκε από την προεδρία της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, ο Δημήτρης Νικόλαρος

Παραιτήθηκε από την προεδρία της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, ο Δημήτρης Νικόλαρος

Spartorama 12/05/2017 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Παραιτήθηκε από την προεδρία της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, ο Δημήτρης Νικόλαρος
Αρνήθηκαν διακανονισμό οι ποδοσφαιριστές
Οδός Εμπόρων

Ιδιαίτερα κρίσιμες ώρες διανύει η Σπάρτη. Ο Δημήτρης Νικόλαρος παραιτήθηκε από την προεδρία μόλις μία εβδομάδα αφού ανέλαβε καθήκοντα και σε δήλωσή του έκανε γνωστό ότι δεν μπόρεσε να βρει συμβιβαστική λύση με τους ποδοσφαιριστές. 

Προτάθηκαν ιδιωτικά συμφωνητικά στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τους καταβληθεί τώρα ένα μικρό μέρος των οφειλομένων και η εξόφλησή τους να γίνει το... 2018. Όπως ήταν αναμενόνενο, κανείς δεν αποδέχτηκε την πρόταση αυτή και πλέον οι Λάκωνες βρίσκονται προ ραγδαίων εξελίξεων. Έπειτα από την παραίτηση Νικόλαρου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν προσφυγές και κανείς δεν γνωρίζει αν και πώς θα μεταβούν οι «κυανέρυθροι» στις Σέρρες. Οι εξελίξεις αυτές εννοείται πως θα επηρεάσουν και τον Σωτήρη Αντωνίου. 

Η δήλωση του Νικόλαρου

«Σήμερα 12 Μαίου 2017, ο εκπρόσωπος της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ, των 10 ημερών, κ. Νικόλαρος Δημήτριος, δηλώνει την παραίτησή του και θέλει να ανακοινώσει ότι έκανε την προσπάθειά του να βρει μια συμβιβαστική λύση για τα χρέη των ποδοσφαιριστών και των υπολοίπων αλλά κατέστη αδύνατον. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και πολύ μεγάλο το χρέος. Τους ανθρώπους που εκπροσωπούσε ο Νικόλαρος Δημήτριος, τους ενημέρωσε για το τι έγινε σήμερα στα γραφεία της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ. 

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Νικόλαρος».


Οδός Εμπόρων