Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/3919/

Spartorama - Print | «Δεν πάμε Σέρρες», λένε οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ

«Δεν πάμε Σέρρες», λένε οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ

«Δεν πάμε Σέρρες», λένε οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ
Μέχρι στιγμής συνολικά 13 παίκτες κατέθεσαν προσφυγή για την είσπραξη των δεδουλευμένων τους
Οδός Εμπόρων

Η Σπάρτη δεν ταξιδεύει για τις Σέρρες, όπως υποστήριξαν ο γενικός αρχηγός Θύμιος Σταυρόπουλος και οι παίκτες. 

Είναι πλέον οριστικό. Η Σπάρτη δεν θα ταξιδέψει στις Σέρρες για το προγραμματισμένο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ, Θύμιος Σταυρόπουλος,  δήλωσε πως δεν θα γίνει το ταξίδι, αφού συνολικά 13 παίκτες κατέθεσαν προσφυγή. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στις επόμενες ώρες οι ποδοσφαιριστές, που παραδέχονταν ότι δεν θα πάνε στη Μακεδονία για τον αγώνα με τα «λιοντάρια», στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, θα βγάλουν ανακοίνωση, ώστε να τοποθετηθούν για τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι 13 προσφυγές που κατέθεσαν οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης αφορούν τους: 

Ροβίθη, Φράγκο, Λώττα, Αναστασάκο, Κοτσαρίδη, Γκαλίτσιο, Σιώπη, Κραβαρίτη, Αναστασόπουλο, Μπουντόπουλο, Καρτσαμπά, Μπανούσης, Γιαννίτσης, ενώ ένας ακόμα θα κινηθεί σήμερα Σάββατο (13/05)! 

Εάν, λοιπόν, δεν διαφοροποιηθούν τα δεδομένα, η Σπάρτη δεν θα μπορέσει να παίξει κόντρα στον Πανσερραϊκό, έχοντας οκτώ παίκτες στο ρόστερ. Εξάλλου, στο άρθρο 21 παρ.3α αναφέρεται ρητά ότι: «Οι λόγοι για τους οποίους μία ομάδα θεωρείται υπαίτια για τη ματαίωση αγώνα είναι... αγ) παρουσίαση στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους από εννέα (9) ποδοσφαιριστές, που πρέπει να ευρίσκονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο τη στιγμή του εναρκτήριου λακτίσματος».

Εάν οι «κυανέρυθροι» δεν μεταβούν στις Σέρρες, τότε θα χάσουν το ματς στα χαρτιά, θα τους αφαιρεθούν τρεις βαθμοί και θα τους επιβληθεί πρόστιμο από 8 έως 40.000 ευρώ.