Vekrakos
Spartorama | Γκαλίτσιος και Κοτσαρίδης αποτελούν παρελθόν για την ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ

Γκαλίτσιος και Κοτσαρίδης αποτελούν παρελθόν για την ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ

Πηγή 19/05/2017 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Γκαλίτσιος και Κοτσαρίδης αποτελούν παρελθόν για την ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ
Αλέξανδρος Γκαλίτσιος: «Φεύγω με άριστες αναμνήσεις και έχοντας κάνει φιλίες ζωής! Καλή συνέχεια..»
Οδός Εμπόρων

Ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος αποχαιρέτησε τη Σπάρτη μετά από δύο χρόνια. Υπήρξαν ποδοσφαιριστές της Σπάρτης που δεν συμφώνησαν στον διακανονισμό που τους πρότεινε η διοίκηση.

Ένας εξ αυτών είναι ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος, ο οποίος αποχαιρέτησε την ομάδα της Λακωνίας μετά από δύο γεμάτες χρονιές και απολογισμό 53 συμμετοχές και 2 γκολ. 

Ο 24χρονος αμυντικός έγραψε στο Facebook

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο της Σπάρτης για τα 2 υπέροχα χρόνια που πέρασα στην ομάδα και που με έκαναν να νιώσω από την αρχή δικό τους παιδί καθώς και όλους όσους βοήθησαν την ομάδα ανιδιοτελώς... Φεύγω με άριστες αναμνήσεις και έχοντας κάνει φιλίες ζωής! Καλή συνέχεια..».

Μετά τον Αλέξανδρο Γκαλίτσιο ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της Σπάρτης αποχαιρέτησε, συρρικνώνοντας ακόμα περισσότερο το ήδη μικρό ρόστερ. Πρόκειται για τον Κώστα Κοτσαρίδη, ο οποίος ήταν ένας εξ αυτών που αρνήθηκαν να αποσύρουν την προσφυγή τους και αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα της Λακωνίας. 

Ο 25χρονος αμυντικός μετά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος στον Πανελευσινιακό μετακόμισε στους «κυανέρυθρους» και έπαιξε σε οκτώ αγώνες πρωταθλήματος.


Οδός Εμπόρων