Vekrakos
Spartorama | Επίσκεψη Σταύρου Αραχωβίτη στο Γεράκι Λακωνίας

Επίσκεψη Σταύρου Αραχωβίτη στο Γεράκι Λακωνίας

Spartorama 30/05/2020 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Οικονομία
Επίσκεψη Σταύρου Αραχωβίτη στο Γεράκι Λακωνίας
Αραχωβίτης: «Zήτημα βιωσιμότητας της λακωνικής οικονομίας η στήριξη της παραγωγής και των παραγωγών»
Οδός Εμπόρων

Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων στα καφέ και την εστίαση, o βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Αραχωβίτης επισκέφθηκε χθες, 28 Μαίου, το Γεράκι, προκειμένου να συναντηθεί και να συζητήσει με τους κατοίκους στην κεντρική πλατεία του χωριού. 

Όπως ήταν φυσικό, το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης εστιάστηκε στο βασικό προϊόν της περιοχής, την ελιά καλαμών αλλά και το ελαιόλαδο.

Η χαρακτηριστική αδιαφορία της κυβέρνησης, που από την αρχή της θητείας της επισημαίνουμε με κάθε ευκαρία, κυρίως για τον πρωτογενή τομέα, αποτυπώθηκε στις ανησυχίες των κατοίκων. 

Είναι γνωστό ότι ο Νομός μας βασίζει την οικονομική του δραστηριότητα, ως επί το πλείστον, στην αγροτική παραγωγή. Ως εκ τούτου,  είναι ζήτημα βιωσιμότητας της λακωνικής οικονομίας η στήριξη της παραγωγής και των παραγωγών.

«Όσο και αν οι αγρότες παραμένουν σχεδόν ένα χρόνο τώρα αόρατοι για τον Πρωθυπουργό και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, όσο κι αν ο κίνδυνος  για έναν ξαφνικό «θάνατο» της πρωτογενούς παραγωγής εξακολουθεί να αφήνει αδιάφορους τους κ.κ. Μητσοτάκη και Βορίδη, εμείς θα επιμένουμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του αγρότη, του παραγωγού, του πολίτη» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής.





  



Οδός Εμπόρων