Vekrakos
Spartorama | Στ. Αραχωβίτης: «Πρώτιστο μέλημα αποτελεί η στήριξη της οικογένειας διαμέσου της διασφάλισης της εργασίας»

Στ. Αραχωβίτης: «Πρώτιστο μέλημα αποτελεί η στήριξη της οικογένειας διαμέσου της διασφάλισης της εργασίας»

Spartorama 30/06/2020 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Οικονομία Πολιτική
Στ. Αραχωβίτης: «Πρώτιστο μέλημα αποτελεί η στήριξη της οικογένειας διαμέσου της διασφάλισης της εργασίας»
«Η πολιτεία οφείλει να συνδράμει, κατά το δυνατόν, τους πολυτέκνους στο δύσκολο αγώνα τους»
Οδός Εμπόρων

Στη συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Επαρχιών Λακεδαίμονος και Επιδαύρου Λιμηράς και Γυθείου παρευρέθηκε ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Αραχωβίτης, την Τρίτη, 30 Ιουνίου, προκειμένου να ενεμερωθεί διεξοδικά από τους εκπρόσωπους του Συλλόγου σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνοι σήμερα, αλλά και για την πολύπλευρη δράση τους προς την κατεύθυνση στήριξης των πολύτεκνων οικογενειών. 

«Πρώτιστο μέλημα αποτελεί η στήριξη της οικογένειας διαμέσου της διασφάλισης της εργασίας. Για να παντρευτεί ένα νέο ζευγάρι και να κάνει παιδιά, πρέπει να νιώσει την ασφάλεια της εργασίας. Προσωπικά, θα είμαι συμπαραστάτης στο έργο του Συλλόγου, τα μέλη του οποίου, μαζί με τις οικογένειες πολυτέκνων όλης της χώρας, σε οικονομικά ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες στηρίζουν την ελληνική κοινωνία, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση του σοβαρότατου και πολυδιάστατου φαινομένου της υπογεννητικότητας. Η πολιτεία οφείλει να συνδράμει, κατά το δυνατόν, τους πολυτέκνους στο δύσκολο αγώνα τους και είμαι στη διάθεσή τους για την προώθηση κάθε δίκαιου αιτήματός τους» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής.  

Κατά τη συζήτηση ετέθησαν τα θέματα που απασχολούν τις πολύτεκνες οικογένειες, όπως το φορολογικό καθεστώς που διέπει τους πολυτέκνους, η χορήγηση των οικογενειακών επιδομάτων, οι μετεγγραφές των παιδιών πολύτεκνων οικογενειών φοιτούντων σε πανεπιστήμια και το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει με τη μοριοδότηση των πολυτέκνων για θέσεις στο δημόσιο.


Οδός Εμπόρων