Vekrakos
Spartorama | Υπ. Εθνικής Άμυνας: Παντελώς ψευδές το sms που καλεί σε επιστράτευση

Υπ. Εθνικής Άμυνας: Παντελώς ψευδές το sms που καλεί σε επιστράτευση

Spartorama 23/07/2020 Εκτύπωση Ελλάδα Κοινωνία
Υπ. Εθνικής Άμυνας: Παντελώς ψευδές το sms που καλεί σε επιστράτευση
Διευκρινίσεις δίνει και ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παπαγιωτόπουλος, με ανάρτησή του στο twitter
Οδός Εμπόρων

Ανάρτηση στο twitter και από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για το κακόβουλο sms που καλεί ψευδώς τους πολίτες σε επιστράτευση

Ανακοίνωση για το κακόβουλο sms που έλαβαν πολίτες, το οποίο καλεί ψευδώς σε επιστράτευση, εξέδωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, χαρακτηρίζοντάς το ως «παντελώς ψευδές». 

«Το μήνυμα (sms), που αποστέλλεται σε κινητά τηλέφωνα, καλώντας τους πολίτες να παρουσιαστούν στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα για δήθεν χορήγηση φύλλου Πορείας από το Στρατό, είναι παντελώς ψευδές», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. 

«Από τη διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας διενεργείται έρευνα σχετικά με τους αποστολείς του μηνύματος (sms)», καταλήγει  η ανακοίνωση. 

Το μήνυμα αναφέρει «Παρακαλείσθε να παρουσιαστείτε στο κοντινότερο αστ. τμήμα όπου θα σας χορηγηθεί εκ νέου φύλλο πορείας με σκοπό την ένταξη σας στο στρατιωτικό επεισόδιο. ΓΕΣ». 

Διευκρινίσεις δίνει και ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παπαγιωτόπουλος, με ανάρτησή του στο twitter υπογραμμίζοντας: «Διευκρινίζεται ότι το SMS που αποστέλλεται σε κινητά τηλέφωνα, καλώντας τους πολίτες να παρουσιαστούν στο κοντινότερο Αστυνομικό Τμήμα για δήθεν χορήγηση Φύλλου Πορείας από το Στρατό, είναι παντελώς ψευδές. 

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διενεργείται έρευνα».


Οδός Εμπόρων