Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/48891/

Spartorama - Print | Η Γυναικεία Ομάδα «Καρυάτιδες», που αγωνίζεται από φέτος στην Α΄ Εθνική, αναζητά Χορηγούς

Η Γυναικεία Ομάδα «Καρυάτιδες», που αγωνίζεται από φέτος στην Α΄ Εθνική, αναζητά Χορηγούς

Η Γυναικεία Ομάδα  «Καρυάτιδες», που αγωνίζεται από φέτος στην Α΄ Εθνική, αναζητά Χορηγούς
«Με τα σημερινά δεδομένα, οι «Καρυάτιδες» δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της λίγκας και να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα καταστεί ανταγωνιστικό»
Οδός Εμπόρων

Η ομάδα μας ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΓΠΣΣ ιδρύθηκε το έτος 2014 από τους γονείς των παικτριών. Αγωνίστηκε 3 χρόνια στην Γ Εθνική κατηγορία Γυναικών και το 2017 πέτυχε την άνοδό της στην Β Εθνική κατηγορία Γυναικών, όπου και εκεί αγωνίστηκε για 3 χρόνια. Φέτος κατάφερε να βγει πρωταθλήτρια  στον 2ο όμιλο της Β   Εθνικής και να εξασφαλίσει την άνοδό της στην Α Εθνική.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι οι αθλήτριες της ομάδας μας συμμετείχαν στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες γυναικείου ποδοσφαίρου για τρεις συνεχόμενες χρονιές. Κατέκτησαν μια φορά την 3η θέση και δυο φορές την 2η θέση τα έτη 2015, 2016 και 2017, αντίστοιχα.

Να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη ομάδα του νομού Λακωνίας σε ομαδικό άθλημα που  δύναται να αγωνιστεί σε Α Εθνική κατηγορία.

Σκοπός της επιστολής μας είναι η οικονομική αρωγή  των ενδιαφερομένων προκειμένου να μπορέσουμε να δηλώσουμε συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. 

                                                                                                                       

Με εκτίμηση  για το ΔΣ των Καρυάτιδων
Ο Γενικός Γραμματέας
Γομάτος  Νικόλαος                                               

 

 

Η επιστολή:                                                                                                 

Έχοντας διαγράψει ακαταμάχητη πορεία, με σπουδαίες διακρίσεις και αποτελέσματα στο ενεργητικό τους τα τελευταία χρόνια, οι «Καρυάτιδες», η μοναδική γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Λακωνίας, είναι έτοιμες  για  νέες προκλήσεις  στο  πρωτάθλημα  της Α’ Κατηγορίας της περιόδου 2020-2021, όπου προβιβάστηκαν επάξια.

Οι «Καρυάτιδες», μετά την επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν του 2019-2020, με εντυπωσιακές εμφανίσεις και εκκωφαντικές νίκες που κέρδισαν την αναγνώριση και το χειροκρότημα του συνόλου των φιλάθλων, καλούνται να αντιμετωπίσουν 20 γυναικείες ομάδες στο υψηλότερο επίπεδο.

Όμως, εκτός από τον τιμητικό τίτλο και την αίγλη που προσφέρει η συμμετοχή στο ανώτατο επίπεδο, το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, τα μεγέθη αλλά και οι υποχρεώσεις αυξάνονται. Με τα σημερινά δεδομένα, οι «Καρυάτιδες» δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της λίγκας και να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα καταστεί ανταγωνιστικό. Η εξεύρεση πόρων και χορηγών θεωρούνται καθοριστικοί παράγοντες για να θαυμάσουμε τις επιδόσεις και να πανηγυρίσουμε τα επόμενα κατορθώματα των κοριτσιών της  Λακωνίας.

Είναι κρίμα για την πόλη της Σπάρτης  και τη Λακωνία να απολέσουν την ενίσχυση μιας οργανωμένης προσπάθειας που καταβάλλεται για την ανάδειξη του τόπου μέσα από τις αθλητικές δραστηριότητες. Οι «Καρυάτιδες» έχουν αποδείξει ότι είναι μαχήτριες, οι οποίες με ταλέντο, τόλμη και πειθαρχία είναι ικανές να υποτάξουν  οποιονδήποτε αντίπαλο βρεθεί στο διάβα τους.

Ας τους δώσουμε τα πολύτιμα εφόδια για να συνεχίσουν την αξιοζήλευτη πορεία τους. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δώσουμε πνοή στις άξιες εκπροσώπους της Σπάρτης.

Παρακαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να σταθεί αρωγός  σε αυτή μας την προσπάθεια να επικοινωνήσει  με τα παραπάνω τηλέφωνα:

Πληροφορίες: Γομάτος Νικόλαος
6977541673, 6949847187