Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/48950/

Spartorama - Print | Νεοκλής Κρητικός: Συγχαρητήρια στους Πανελληνιονίκες

Νεοκλής Κρητικός: Συγχαρητήρια στους Πανελληνιονίκες

Νεοκλής Κρητικός: Συγχαρητήρια στους Πανελληνιονίκες
Γιάννη Χριστακάκο, Κωνσταντίνο Κουτράκο και Μαρία Σουγλάκου
Οδός Εμπόρων

Με προσωπικές επιστολές τις οποίες κοινοποίησε στις διευθύνσεις των στη Λακωνία, ο βουλευτής Νεοκλής Κρητικός συγχαίρει τους αθλητές στίβου  Γ. Χριστακάκο,  Κ. Κουτράκο, Μ. Σουγλάκου, για τις επιτυχίες τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Ανδρών και Γυναικών, το οποίο διεξήχθη στις 8-9 Αυγούστου στο μπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιάννης  Χριστακάκος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ακόντιο με 70.31μ, ο Κωνσταντίνος Κουράκος το χάλκινο μετάλλιο στα 400μ με εμπόδια, αλλά συγχρόνως και το χρυσό μετάλλιο στους εφήβους με χρόνο 52.33 και η Μαρία Σουγλάκου το χάλκινο μετάλλιο στη σφαίρα με 13.53.

Συγχρόνως απηύθυνε συγχαρητήρια και στο δικό μας σύλλογο τον Γ.Α.Σ. Ευρώτα (Σκάλας) για την επιτυχία της Σουγλάκου, καθώς και στην Ολυμπιάδα Πατρών και Ολυμπιακό Πειραιώς, αφού Κουτράκος και Χριστακάκος συμμετέχουν ως αθλητές τους.

Ιδιαίτερη μνεία κάνει ο βουλευτής στους γονείς τους και την προσφορά τους.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, παρακολουθώ τις προσπάθειές σας και την εξέλιξή σας στο στίβο.

Ως Λάκωνας αλλά και ως αθλητής που έχω ζήσει παρόμοιες στιγμές συγκίνησης και ικανοποίησης, ανεβαίνοντας στο βάθρο των πανελληνιονικών, αισθάνθηκα υπερήφανος για τα μετάλλιά σας, στους Πανελλήνιους Αγώνες Ανδρών και Γυναικών, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα.

Κρατήστε ψηλά την αγωνιστικότητά σας, την επιμονή σας, το πείσμα σας, το ήθος σας, το οποίο μαθαίνω σας χαρακτηρίζει και το μέλλον είναι μπροστά σας. Ανοίγετε τους ορίζοντες σας για τους διεθνείς στίβους και μπράβο σας.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να ευοδωθούν οι στόχοι σας και να συνεχίσετε να κάνετε υπερήφανους, πρώτα τους γονείς σας και έπειτα εμάς τους συμπατριώτες σας.

Παρακαλώ όπως μεταφέρετε τα θερμά μου συγχαρητήρια και στους προπονητές σας, αλλά κυρίως  στους γονείς σας, γιατί πάντα πίσω από έναν πετυχημένο αθλητή, υπάρχει ο γονέας, ο οποίος έγκαιρα και με πίστη, υποστήριξε και διαχειρίστηκε το ταλέντο του παιδιού του.

Τόσο προσωπικά αλλά πιστεύω και όλοι οι συμπατριώτες σας, θα σας παρακολουθούμε πάντα, με καμάρι και υπερηφάνεια.

Καλή δύναμη, καλές και πολλές επιτυχίες.

Νεοκλής Δ. Κρητικός
Βουλευτής Λακωνίας
Νέα Δημοκρατία»