Vekrakos
Spartorama | Νοσοκομείο Σπάρτης: Επανέρχεται ως Διοικητής η κα Εύη Παπαγεωργίου

Νοσοκομείο Σπάρτης: Επανέρχεται ως Διοικητής η κα Εύη Παπαγεωργίου

Spartorama 19/08/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Υγεία
Νοσοκομείο Σπάρτης: Επανέρχεται ως Διοικητής η κα Εύη Παπαγεωργίου
Μαζί με μια άλλη υποψήφια ήταν στις δυο επικρατέστερες για, το εδώ και καιρό, ακέφαλο νοσηλευτικό ίδρυμα
Οδός Εμπόρων

Στην θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Λακωνίας στην Σπάρτη επιστρέφει μετά από τρία χρόνια η σύζυγος του δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, Εύη Παπαγεωργίου, η οποία διετέλεσε διοικητής στο ίδιο ίδρυμα από το 2013 μέχρι και το 2017. 

Μαζί με μια άλλη υποψήφια αναδείχθηκε στις δυο επικρατέστερες υποψηφιότητες για το ακέφαλο νοσηλευτικό ίδρυμα. Πρόσφατα υπήρχε μεγάλη πίεση από την τοπική κοινωνία για να γίνει άμεσα ο διορισμός στο Νοσοκομείο Σπάρτης αφού είχε μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα κι εν μέσω κορονοϊού χωρίς Διοικητή, μιας και ο προηγούμενος παραιτήθηκε τον Ιούλιο του 2019. 

Αυτό είχε προκαλέσει την παρέμβαση τόσο του βουλευτή του Σύριζα Σταύρου Αραχωβίτη όσο και του Δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα, ενώ τα κενά κάλυψαν το περασμένο διάστημα τόσο ως διοικητεύων ο ιατρός Νίκος Καλογεράκος όσο και ως αναπληρωτής ο Κωνσταντίνος Κορωνιός.



Η Ευδοξία (Εύη) Παπαγεωργίου είναι πτυχιούχος της Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο «Διασφάλιση Ποιότητας» και μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. 

Από το 2005 μέχρι το 2008 ήταν εκπαιδεύτρια στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Καλαμάτας σε διάφορα τμήματα, ενώ στο διάστημα 2003 – 2010 ήταν Υπεύθυνη υλοποίησης προγραμμάτων κατάρτισης στο Κ.Ε.Κ. ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ. Από το 2008 έχει ασκήσει ελεύθερο επάγγελμα ως σύμβουλος επιχειρήσεων. 

Έχει, επίσης διατελέσει:

  • Μέλος ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας (2003 – 2010)
  • Εκλεγμένο μέλος στο Τοπικό γραφείο Καλαμάτας (2007 -2010)
  • Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ (2007 – 2010)
  • Εισηγήτρια της Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ για θέματα χωροταξίας περιβάλλοντος και δημοσίων έργων (2007 – 2010)

Είναι επίσης:

  • Υπεύθυνη γυναικών ΝΟΔΕ (2010)
  • Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. (2010)


Οδός Εμπόρων