Vekrakos
Spartorama | Δαβάκης: «Συγχαρητήρια στα Λακωνόπουλα για τις Πανελλαδικές!»

Δαβάκης: «Συγχαρητήρια στα Λακωνόπουλα για τις Πανελλαδικές!»

Spartorama 28/08/2020 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Παιδεία
Δαβάκης: «Συγχαρητήρια στα Λακωνόπουλα για τις Πανελλαδικές!»
«Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα Λακωνόπουλα για την επιτυχία τους! Η ζωή κερδίζεται με προσπάθεια και αγώνα»
Οδός Εμπόρων

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, έκλεισε για πολλές οικογένειες του τόπου μας ένας κύκλος προσπαθειών, υπό τις πρωτόγνωρες μάλιστα συνθήκες που επέβαλε η πανδημία. 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα Λακωνόπουλα για την επιτυχία τους! Η ζωή κερδίζεται με προσπάθεια και αγώνα. Σήμερα έκαναν το πρώτο βήμα. Μπροστά τους ανοίγεται μία συναρπαστική περίοδος, γεμάτη εμπειρίες και γνώσεις. Στη νέα τους αυτή πορεία, εύχομαι καλή αρχή και καλή δύναμη! 

Όμως σε μια δοκιμασία, υπάρχουν και αυτοί που δεν πέτυχαν. Στα παιδιά αυτά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην απαγοητευτούν. Να συνεχίσουν την προσπάθεια, γιατί η εμπειρία μιας «ήττας», μας κάνει καλύτερους, εντοπίζοντας και διορθώνοντας τα λάθη μας. Έτσι που αυτή η «ήττα», να κρύβει μέσα της μία επερχόμενη νίκη. 

Συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι έδωσαν το δικό τους αγώνα δίπλα στα παιδιά, ώστε όλα να έχουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να κατακτήσουν τα όνειρά τους! 

Πάνω από όλα, όμως, θερμά συγχαρητήρια και καλή δύναμη σε όλους τους γονείς, που στέκουν ως άγρυπνοι φρουροί και υποστηρικτές των ονείρων των παιδιών τους!


Οδός Εμπόρων