Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/4963/

Spartorama - Print | «Ημέρα πληρωμών», για την ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ

«Ημέρα πληρωμών», για την ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ

«Ημέρα πληρωμών», για την ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ
«Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ είναι μια ΠΑΕ που δεν έχει υπέρογκα χρεη σε ΙΚΑ, εφορία, συμβόλαια κλπ. Έχει λίγες οφειλές που εξοφλούνται με καθυστέρηση ενός ή δύο μηνών... Και συνεχίζουμε»
Οδός Εμπόρων

Ο Δημήτρης Νικόλαρος υποστήριξε ότι την Τετάρτη (24/05) έγιναν πληρωμές στη Σπάρτη. 

Σε διαδικασία εξόφλησης των χρεών είναι η Σπάρτη σύμφωνα με τον Δημήτρη Νικόλαρο. Ο πρόεδρος της ομάδας της Λακωνίας με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε σχετικά: «Άλλη μια μέρα πληρωμών. Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ είναι μια ΠΑΕ που δεν έχει υπέρογκα χρεη σε ΙΚΑ, εφορία, συμβόλαια κλπ. Έχει λίγες οφειλές που εξοφλούνται με καθυστέρηση ενός ή δύο μηνών... Και συνεχίζουμε». 

Στόχος των «κυανέρυθρων» πλέον είναι η προώθηση εκπαιδευόμενων, ώστε να ενισχύσουν τη Σπάρτη στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Οι εκπαιδευόμενοι θα δώσουν τη λύση που ψάχνει η Σπάρτη, έτσι ώστε να αυξηθούν οι λύσεις στο αποδεκατισμένο ρόστερ ενόψει των τριών τελευταίων αγώνων στο πρωτάθλημα. Στην Κ19 βρίσκονται αυτή τη στιγμή έξι εκπαιδευόμενοι, όμως απαιτείται διαδικασία για να εκδοθούν τα δελτία ορισμένων εξ αυτών. 

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Λακωνίας για να κάνει επαγγελματίες εκπαιδευόμενους θα πρέπει να προσκομίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, όπως και βεβαίωση από τον ΠΣΑΠ ότι δεν έχει οφειλές. Βέβαια, από τη στιγμή που δεν έχουν εκδικαστεί οι προσφυγές, πρόβλημα στην τελευταία απαίτηση δεν θα υπάρξει. Ακολούθως θα πρέπει να συνεδριάσει η ΕΙΜ, προκειμένου να εκδοθούν τα δελτία.

Εξάλλου, ενόψει ΟΦΗ θα είναι εκτός ο τιμωρημένος Αναστασόπουλος, ενώ έχουν αποχωρήσει οι Μουζακίτης, Αναστασάκος, Παπαχρήστος, Κοτσαρίδης, Ροβίθης.

Σημειώνεται ότι ο Μανώλης Ροβίθης, ο οποίος την είχε αποσύρει την προσφυγή του και έδωσε το παρόν στον αγώνα με τον Αχαρναικό, τη Δευτέρα (22/05) κινήθηκε εκ νέου νομικά.