Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/4985/

Spartorama - Print | ΟΦΗ - ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, 6 - 1

ΟΦΗ - ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, 6 - 1

ΟΦΗ - ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, 6 - 1
Κώστας Κλάδης: «Παίζαμε με... οκτώ»
Οδός Εμπόρων

Στα πολλά προβλήματα της Σπάρτης στάθηκε ο Κώστας Κλάδης. 

Με οκτώ ποδοσφαιριστές έπαιζε ουσιαστικά η Σπάρτη στο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ σύμφωνα με τον Κώστα Κλάδη. Όπως είπε ο προπονητής των «κυανέρυθρων»: 

«Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ. Ξέραμε τη δυσκολία του αγώνα. Έχει παίκτες πάρα πολύ καλούς και είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς ταλανιζόμαστε από προβλήματα. Ήρθαμε όλοι και όλοι 13 παίκτες με τον τερματοφύλακα, τον Μελισσά και στο ζέσταμα ο Καρτσαμπάς ένοιωσε ζάλη και πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. 

Αναγκαστήκαμε και παίξαμε με δυο μικρούς. Συνεχίστηκε όμως η ατυχία μας, καθώς στο 20λεπτο, είχαμε τρείς τραυματισμούς. Του Ηλιόπουλου, του Κατσίκη και του Μπανούση. Παίζαμε δηλαδή ουσιαστικά 8 παίκτες. Στο ημίχρονο συζήτησα με τα παιδιά, δεν ήταν σωστό να φύγουμε από το ματς. Συνεχίσαμε με 11, αλλά στην ουσία έτρεχαν οκτώ και ήρθε το αποτέλεσμα, που ήρθε». 

Η επόμενη μέρα στη Σπάρτη; 

«Προσπαθούμε να ,μαζέψουμε την κατάσταση, οι άνθρωποι της Σπάρτης και οι απλοί φίλαθλοι. Αυτό το παιχνίδι ήταν απλά πολύ δύσκολο για μας, γιατί έχουμε κάνει ήδη 4-5 νέα παιδιά επαγγελματίες, αλλά δεν είχαμε τα δελτία. Είχαμε και τους τραυματίες και καταλαβαίνετε ότι δεν υπήρχε ομάδα. Η Σπάρτη θα μείνει στην κατηγορία και πιστεύω ότι του χρόνου οι άνθρωποι, η διοίκηση και ο κόσμος θα ξανακάνουν την ομάδα μεγάλη. Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι τα καλύτερα στον ΟΦΗ».

Υπολείπονται οι αγώνες της 33ης και 34ης αγωνιστικής με Λαμία και Άρη, εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Η ΑΕ Σπάρτη με 45 βαθμούς απέχει 15 ολόκληρους βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.