Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/4998/

Spartorama - Print | Χωρίς εκπαιδευόμενους η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, στους δύο τελευταίους αγώνες της Football League

Χωρίς εκπαιδευόμενους η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, στους δύο τελευταίους αγώνες της Football League

Χωρίς εκπαιδευόμενους η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, στους δύο τελευταίους αγώνες της Football League
Για οικονομικούς λόγους δεν θα ενταχθούν άλλοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της Σπάρτης. Η εκδίκαση της Πέμπτης, 1/6/2017
Οδός Εμπόρων

Ως έχει θα παραμείνει το ρόστερ της Σπάρτης για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, η διοίκηση αποφάσισε να μην προωθήσει εκπαιδευόμενους, μετά και την επιστροφή του Ηλία Αναστασάκου, έτσι ώστε τα χρήματα που θα δαπανούνταν για τα παράβολα, να διατεθούν για πληρωμές. 

Την Πέμπτη (01/06) η ΠΑΕ εκπροσωπήθηκε στον αθλητικό δικαστή από τον νομικό, Αλέξη Ανδριόπουλο και τον πρόεδρο, Δημήτρη Νικόλαρο. Οι «κυανέρυθροι» απολογήθηκαν, γιατί στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό δεν είχαν δηλωμένο προπονητή UEFA Pro. Το FL News έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ… 

«Υπάρχει προπονητής, απλά είχε άδεια», υποστήριξε ο Νικόλαρος ενώπιον της Πρωτοδίκου, Μαρίνας Μπόζνου και συνέχισε: «Ζήτησε άδεια το Σάββατο βράδυ να αποχωρήσει αιφνιδίως για οικογενειακούς λόγους και γι’ αυτό δεν μπόρεσε να είναι παρών στον αγώνα». Σε ερώτηση της έδρας, γιατί δεν ήταν δηλωμένος ούτε βοηθός, ο πρόεδρος της ΠΑΕ απάντησε: «Δεν το ήξερε ότι δεν θα έρθει ο προπονητής, γι’ αυτό δεν ήταν. Ειδοποιηθήκαμε την τελευταία στιγμή». 

Ζητήθηκε, πάντως, από τη Σπάρτη υπεύθυνη δήλωση του προπονητή όπως και το φύλλο αγώνα της επόμενης αναμέτρησης όπου θα προκύπτει πως συνεχίζει ο ίδιος στον πάγκο. Προθεσμία για υπόμνημα η ΠΑΕ έχει ως τις 7 Ιουνίου.