Vekrakos
Spartorama | Στ. Αραχωβίτης: Περίεργες διαδικασίες καταγγέλλουν εργαζόμενοι στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Στ. Αραχωβίτης: Περίεργες διαδικασίες καταγγέλλουν εργαζόμενοι στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Spartorama 09/09/2020 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Οικονομία
Στ. Αραχωβίτης: Περίεργες διαδικασίες καταγγέλλουν εργαζόμενοι στον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ζητούν τη διερεύνηση της τήρησης της νομιμότητας κατά τις πρόσφατες τοποθετήσεις Προϊσταμένων Διευθύνσεων, Υποδιευθύνσεων, Τμημάτων και Γραφείων
Οδός Εμπόρων

Με Αναφορά που κατέθεσε σήμερα, ο Στ. Αραχωβίτης, Βουλευτής και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ζητά τη διερεύνηση της τήρησης της νομιμότητας κατά τις πρόσφατες τοποθετήσεις Προϊσταμένων Διευθύνσεων, Υποδιευθύνσεων, Τμημάτων και Γραφείων της Κεντρικής και Περιφερειακής Υπηρεσίας του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.).

Αφορμή ήταν η από τις 22/7/2020 επιστολή της Ομάδας Εργαζομένων του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. με την οποία εγείρονται σειρά ζητημάτων για την πρόσφατη πλήρωση των θέσεων.

Επειδή η κυβέρνηση της ΝΔ έχει δείξει τα χειρότερα δείγματα γραφής για το πώς εννοεί την «αριστεία» και το κράτος ως κομματικό φέουδο, οι καταγγελίες των εργαζομένων οφείλουν να απαντηθούν.

Ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. διαχειρίζεται ίσως το μεγαλύτερο μέρος των Ευρωπαϊκών Κονδυλίων που εισπράττονται από τη χώρα μας, και για το λόγο αυτό δεν μπορεί να υφίστανται υπόνοιες για μεθοδεύσεις και καταστρατήγηση της νομιμότητας  όσον αφορά στους κατέχοντες θέσεις ευθύνης στον Οργανισμό. Αναμένουμε τις απαντήσεις και παρακολουθούμε από κοντά τη στελέχωση του Δημοσίου σε κάθε τομέα, υπηρεσία και οργανισμό.


Οδός Εμπόρων