Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/51152/

Spartorama - Print | «Κάλεσμα εθελοντών καθηγητών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Σπάρτης»

«Κάλεσμα εθελοντών καθηγητών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Σπάρτης»

«Κάλεσμα εθελοντών καθηγητών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Σπάρτης»
Εκδηλώσεις ενδιαφέροντος γίνονται δεκτές από: εν ενεργεία εκπαιδευτικούς, συνταξιούχους ή πτυχιούχους άνεργους
Οδός Εμπόρων

Ο Δήμος Σπάρτης, στηρίζοντας τους θεσμούς της οικογένειας και της παιδείας, έχει την διάθεση να βοηθήσει τους οικονομικά αδύναμους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου με την διοργάνωση φροντιστηριακών μαθημάτων,

Σκοπός του είναι η δημιουργία και παροχή ίσων ευκαιριών στη πρόσθετη διδακτική στήριξη σε μαθητές των σχολικών μονάδων του Δήμου Σπάρτης, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν έντονες οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.

Στη προσπάθεια αυτή σημαντική στήριξη αποτελεί η συνδρομή εθελοντών εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων που με την εθελοντική προσφορά τους δείχνουν έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία και αλληλεγγύη.

Εκδηλώσεις ενδιαφέροντος γίνονται δεκτές από: εν ενεργεία εκπαιδευτικούς (διορισμένοι, αναπληρωτές, ιδιώτες, εκπαιδευτήρια μέσης εκπαίδευσης/ξένων γλωσσών/χορού/μουσικής), συνταξιούχους ή πτυχιούχους άνεργους. 

Ενόψει του σχεδιασμού του προγράμματος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Σπάρτης για την Σχολική Χρονιά 2020-2021, παρακαλούμε σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να προσφέρετε το χρόνο και τις γνώσεις σας για τον σκοπό αυτό, να μας δηλώσετε ειδικότητα, μαθήματα και ώρες εβδομαδιαίως που προτίθεστε να διαθέσετε έως και τις  25 Σεπτεμβρίου 2020.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Αυτ. Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού  του Δήμου Σπάρτης, Ευαγγελιστράς 85-87, 2ος όροφος και στα τηλέφωνα 2731022226 εσ.120,121,122,123.

 

Η Αντιδήμαρχος
Τουριστικής Ανάπτυξης & Κοινωνικής Πολιτικής
Γεωργια Ζαχαράκη - Αναστασοπούλου