Vekrakos
Spartorama | Με επιτυχία στέφθηκε το ετήσιο φιλανθρωπικό τσάι της Ενορίας Θεολόγου

Με επιτυχία στέφθηκε το ετήσιο φιλανθρωπικό τσάι της Ενορίας Θεολόγου

Πηγή 05/08/2017 Εκτύπωση Εκκλησία
Με επιτυχία στέφθηκε το ετήσιο φιλανθρωπικό τσάι της Ενορίας Θεολόγου
Ιδιαίτερο χρώμα έδωσε στην όμορφη εκδήλωση η Χορευτική Ομάδα Γυναικών Αμυκλών ο «Απόλλων»
Οδός Εμπόρων

Με τη συμμετοχή πολλών Θεολογιτών και φίλων του χωριού, πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά, το απόγευμα της Κυριακής 30 Ιουλίου 2017, στην πανέμορφη πλατεία του Θεολόγου και κάτω από τον αιωνόβιο πλάτανο, το φιλανθρωπικό τσάι της Ενορίας.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε το μέλος του Φιλοπτώχου Ταμίου κ. Ρούλα Ζαχαράκη, η οποία αναφέρθηκε στις φιλανθρωπικές παρεμβάσεις της Ενορίας. Στην συνέχεια ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και εφημέριος Κοκκινόραχης Πρωτ. Συμεών Παπαγεωργίου, ευχαρίστησε τους δωρητές καθώς και τις κυρίες του χωριού για την εγκάρδια συμμετοχή τους με την παραγωγή τοπικών γλυκισμάτων. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο συνταξιούχος κληρικός και τέως Αρχιερατικός Επίτροπος Σπάρτης π. Χρήστος Τσαγγαρούλης, και ο Δήμαρχος Δ. Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης.

Παρευρέθησαν, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Βρεσθένων και εφημέριος Κλαδά π. Βασίλειος Μιχαλόχρηστας, ο συνταξιούχος Εφημέριος Θεολόγου π. Γεώργιος Φιλιαντρής, ο Αντιδήμαρχος Φάριδος κ. Γεώργιος Κονίδης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ Θεολόγου κ. Παναγιώτης Σάλαρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Τσαγγαρούλης, η Πρόεδρος των Συλλόγων Γυναικών Θεολόγου και Θυγατέρων της Πηνελόπης, κ. Γεωργία Ζαχαράκη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κυριών Αμυκλών κ. Μαρίκα Παπαδοπούλου και η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης κ. Αδαμαντία Αλέξη.

Ιδιαίτερο χρώμα έδωσε στην όμορφη εκδήλωση η Χορευτική Ομάδα Γυναικών Αμυκλών ο «Απόλλων», υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής κ. Αντωνίας Κολοβού.

immspartis.gr





  



Οδός Εμπόρων