Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/5346/

Spartorama - Print | Αστέρας Τρίπολης - ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: 2 -1

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: 2 -1

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: 2 -1
Ήττα στο φιλικό ματς αλλά με καλή εμφάνιση. Απόκτηση του 23χρονου Καβαλιώτη επιθετικού Αργύρη Μπαρέττα
Οδός Εμπόρων

Η Σπάρτη ηττήθηκε 2-1 από τον Αστέρα, αλλά έδειξε καλή εικόνα. 

Ενθαρρυντικά σημάδια από τη Σπάρτη στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι Λάκωνες μπορεί να έχασαν με 2-1, αλλά ήταν ανταγωνιστικοί. Η αρκαδική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 12 με ωραίο πλασέ του νεαρού Χασάν, με την Σπάρτη να ισοφαρίζει με τον Γουόρντεν από θέση τετ α τετ στο 32’. Στο 49΄ ο Δουβίκας βρήκε και πάλι δίχτυα κάνοντας το τελικό 2-1 για τους κιτρινομπλέ. 

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε για το σύνολο του Παναγιώτη Τζαναβάρα ο τερματοφύλακας Μακρυωνίτης, ο οποίος προχώρησε σε μια σειρά από σημαντικές αποκρούσεις, κρατώντας το 2-1. Στο 79΄ ο Φουρτάδο θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-2, αλλά ο Τσιφτσής τον πρόλαβε με έξοδο. Ο φορ από το πράσινο Ακρωτήρι είχε και ένα καλοτραβηγμένο σουτ στο 85΄, που πέρασε άουτ. 

Aστέρας Τρίπολης: Καπετάνος, Κώτσιρας, Αντζούλας, Χρηστόπουλος, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Κουμάντει, Ισνάλδο, Καννελόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Δουβίκας 

Σπάρτη: Γιακουμής, Ευαγγέλου, Γκρόσιος, Γραικός, Μακροστέργιος, Παναγιώτου, Μπαρέτας, Σάββας, Γουόρντεν, Μπέλλης, Τσιμόντζι. Έπαιξαν και οι: Οικονομόπουλος, Κατσίκης, Μακρυωνίτης, Τριναταφυλλάκος, Βοσνακίδης, Ασπιώτης.

-------

Στο μεταξύ η Σπάρτη ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Καβαλιώτη επιθετικού Αργύρη Μπαρέττα.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό Αργύρη Μπαρέττα, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ηρακλή. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη, Καβάλα, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και Πανσερραϊκό. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».