Vekrakos
Spartorama | Ο Νεοκλής Κρητικός στην Γλυκόβρυση, σε σύσκεψη με Τσιόδρα, Παπαγεωργίου και Πρεζεράκο για τα κρούσματα στο Δήμο Ευρώτα

Ο Νεοκλής Κρητικός στην Γλυκόβρυση, σε σύσκεψη με Τσιόδρα, Παπαγεωργίου και Πρεζεράκο για τα κρούσματα στο Δήμο Ευρώτα

Spartorama 28/09/2020 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Υγεία
Ο Νεοκλής Κρητικός στην Γλυκόβρυση, σε σύσκεψη με Τσιόδρα, Παπαγεωργίου και Πρεζεράκο για τα κρούσματα στο Δήμο Ευρώτα
Αποφασίστηκε να παρθούν να δέοντα μέτρα ιχνηλάτησης και προστασίας
Οδός Εμπόρων

Η Κυβέρνηση βρίσκεται σε εγρήγορση για το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει στο Δήμο Ευρώτα και για το λόγο αυτό έγινε ευρεία σύσκεψη με το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειο Παπαγεωργίου, συνοδευόμενο από τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτη Πρεζεράκο και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, τον κ. Χρήστο Χατζηχριστοδούλου Καθηγητή υγιεινής και επιδημιολογίας και τον κ. Ανάργυρο Μαριόλη και οι δύο μέλη της Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας, στην Κοινότητα της Γλυκόβρυσης, παρουσία του Δημάρχου κ. Δήμου Βέρδου.

Αποφασίστηκε να παρθούν να δέοντα μέτρα ιχνηλάτησης και προστασίας. 

Ο Νεοκλής Κρητικός δήλωσε σχετικά:

«Η κατάσταση είναι δυναμική και οφείλουμε όλοι να τηρούμε τις εντολές των αρμοδίων.           

Δεν εφησυχάζουμε γιατί πρέπει να συγκεράσουμε τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στην περιοχή και να προστατευτεί τόσο ο πληθυσμός των εργατών όσο και των μόνιμων κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Ευρώτα.

Οφείλουμε να δημιουργήσουμε συνθήκες και προϋποθέσεις ηρεμίας για να μπορέσουμε να θωρακίσουμε ακόμα περισσότερο την Λακωνία μας».

 

Νεοκλής Δ. Κρητικός
Βουλευτής Λακωνίας
Νέα Δημοκρατία



  



Οδός Εμπόρων