Vekrakos
Spartorama | Συνάντηση Στ. Αραχωβίτη με Τσιόδρα, Παπαγεωργίου και Πρεζεράκο

Συνάντηση Στ. Αραχωβίτη με Τσιόδρα, Παπαγεωργίου και Πρεζεράκο

Spartorama 28/09/2020 Εκτύπωση Λακωνία Πολιτική Υγεία
Συνάντηση Στ. Αραχωβίτη με Τσιόδρα, Παπαγεωργίου και Πρεζεράκο
«Να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας και να ευχηθούμε καλό κουράγιο στο προσωπικό του Δήμου και των κινητών μονάδων Υγείας»
Οδός Εμπόρων

Συνάντηση στη Γλυκόβρυση με τον Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας, Βασ. Παπαγεωργίου, τον Γ.Γ Δημόσιας Υγείας, Παν. Πρεζεράκο, και τον πρόεδρο της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του  Υπ. Υγείας, καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, καθώς και τον καθηγητή κ. Χατζηχριστοδούλου, τον  Δήμαρχο Ευρώτα κ. Βέρδο και πολλούς ακόμη τοπικούς παράγοντες, είχε σήμερα ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ  Στ. Αραχωβίτης, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων Covid-19 σε αλλοδαπούς εργάτες γης, σε δύο χωριά του Δήμου Ευρώτα. 

Ο βουλευτής ενημερώθηκε για τον ακριβή αριθμό των κρουσμάτων, για την πορεία των ελέγχων και το επιχειρησιακό σχέδιο από εδώ και πέρα. Εξέφρασε τη μεγάλη του αγωνία για την έγκαιρη χαρτογράφηση και τον περιορισμό της διασποράς, δεδομένου ότι αρχίζει σύντομα η εποχή της ελαιοσυλλογής και έρχεται χειμώνας, που εκ των πραγμάτων δυσχεραίνει την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων. 

«Να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας και να ευχηθούμε καλό κουράγιο στο προσωπικό του Δήμου και των κινητών μονάδων Υγείας. Να γνωρίζουν ότι θα είμαστε στο πλάι τους για την εξασφάλιση υλικών προστασίας και επαρκούς ανθρώπινου δυναμικού» υπογράμμισε ο κ. Αραχωβίτης.



  



Οδός Εμπόρων